WORLD FOOTBALL

Μπαλντέ: Δεν κλήθηκε στην Εθνική Σενεγάλη λόγω λάθος mail!

Ο Κεϊτά Μπαλντέ δεν πήρε την κλήση στην Εθνική Σενεγάλης, αφού η ποδοσφαιρική ομοσπονδία έστειλε το mail σε λάθος διεύθυνση!
Μπαλντέ: Δεν κλήθηκε στην Εθνική Σενεγάλη λόγω λάθος mail!

Ο Κεϊτά Μπαλντέ δεν ενσωματώθηκε ποτέ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σενεγάλης και ο λόγος είναι πραγματικά σουρεαλιστικός!

Όπως ενημέρωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σενεγάλης, ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ δεν πήρε ποτέ την κλήση για τον αγώνα με την Ισημερινή Γουϊνέα στις 17 Νοεμβρίου 2019, γιατί έκανε λάθος στο e-mail που έστειλε στον ποδοσφαιριστή.

Για την ακρίβεια έστειλε στην παλιά διεύθυνση που χρησιμοποιούσε στην Ίντερ και έτσι δεν ενημερώθηκε ποτέ για την κλήση και κατ’ επέκταση δεν ενσωματώθηκε ποτέ στην Εθνική Σενεγάλης!

Μάλιστα αυτό παραδέχθηκε και ο αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας της Σενεγάλης, Αντουλαγέ Σο: «Στείλαμε την κλήση στο παλιό e-mail που η Ίντερ δεν χρησιμοποιεί πλέον. Άλλαξαν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση και μας έστειλαν σχετική ενημερωτική επιστολή».

Ο Ρονάλντο έγινε… ball boy (vid)

Ο Πογκμπά φωτογραφήθηκε με τον Νέντβεντ τζούνιορ και οι φήμες για Γιουβέντους οργίασαν (pic)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαλντέ: Δεν κλήθηκε στην Εθνική Σενεγάλη λόγω λάθος mail!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.