ΑΡΗΣ BC

Φιλική ήττα για Άρη, πλήγμα με Αθηναίου

Ο διεθνής άσος τραυματίστηκε στο πρώτο λεπτό του αγώνα
Φιλική ήττα για Άρη, πλήγμα με Αθηναίου

Η ήττα στο φιλικό ματς του Άρη με την Μέγκα Μπέμαξ (71-68) ήταν το λιγότερο που απασχολούσε τον Βαγγέλη Αγγέλου μετά το τέλος του αγώνα. Ο προπονητής του Άρη είδε τον Γιάννη Αθηναίου να τραυματίζεται στο πρώτο λεπτό του αγώνα και αποχώρησε από το παιχνίδι. Δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του, όμως θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες, προκειμένου να προλάβει το ματς πρωταθλήματος με τη Κύμη (11/4).

Όσον αφορά το ματς, ο Άρης είχε αιχμή του δόρατος τους Μποχωρίδη και Προύιτ, όμως στην τελευταία περίοδο έμειναν στους έξι πόντους με αποτέλεσμα να χάσουν το ματς.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 35-40, 62-52, 68-71

ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Μάρας 2, Μποχωρίδης 17(5), Φλιώνης 8(1), Τσαϊρέλης 2, Πουλιανίτης 5(1), Χρηστίδης 3, Μούρτος 5, Αθηναίου, Προύιτ 15(3), Ντουβιέ 11(1).

MEGA BEMAX (Μιλόγεβιτς): Μούσιτς 2, Μιαριάνοβιτς 6(1), Νεντελίκοβιτς, Τσάραπιτς 5(1), Μπιτάντζε 10, Λάζιτς 13(3), Κοπρίβιτσα, Σαμαρτζίσκι 11, Μίσκοβιτς 18(3), Τσερόβινα 2, Καπετάνοβιτς 4.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλική ήττα για Άρη, πλήγμα με Αθηναίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.