ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλείνουν τα διόδια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για διαμαρτυρία

Βράζει η Θεσσαλονίκη, και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με το… θέατρο του Οσκαρ Γκαρθία και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά και όχι στον αγωνιστικό χώρο.
Κλείνουν τα διόδια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για διαμαρτυρία

Βράζει η Θεσσαλονίκη, και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα με το… θέατρο του Οσκαρ Γκαρθία και την προσπάθεια του Ολυμπιακού να κερδίσει τον αγώνα στα χαρτιά και όχι στον αγωνιστικό χώρο.

Βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να κινδυνεύει να χάσει τον τίτλο στον οποίο βρίσκονται τόσο κοντά όσο ποτέ ύστερα από 33 χρόνια με τόσο άδικο τρόπο οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» ξεκινούν τις κινητοποιήσεις. Ετσι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου-Κορδελιού, μέσω ανακοίνωσης κάλεσε τους φίλους της ομάδας να δηλώσουν «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Μάλγαρα. Ο ΣΦ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας να συμμετέχουν στο τρίωρο αποκλεισμό των διοδίων των Μαλγάρων αύριο ως «αρχική αντίδραση αγανάκτησης», ενώ όπως επισημαίνουν «η ενότητα στις τάξεις του συλλόγου επιβάλλεται να παραμείνει στον ύψιστο βαθμό». Επίσης μεταξύ άλλων σε σχετική τοποθέτησή τους, καλούνται άπαντες, οργανωμένοι και μη, να βρίσκονται αύριο του απόγευμα στα Μάλγαρα, ζητώντας παράλληλα να μην αποπροσανατολίζεται ο κόσμος από την ψευδή μεγέθυνση γεγονότων.

«ΚΑΘΑΡΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ»

Ο Βασίλης Χαλβατζούλης που επί σειρά ετών διετέλεσε επιστημονικός διευθυντής του Διαβαλκανικού κέντρου Θεσσαλονίκης, ήταν αυτόπτης μάρτυρας της παρουσίας του Οσκαρ Γκαρθία στο ιδιωτικό Νοσοκομείο και είπε σε δηλώσεις του: «Ηταν όλες τους καθαρές». Μεταξύ άλλων είπε: «Πήγα στο Διαβαλκανικό, ήμουν ΄΄παρών΄΄, εκεί συνάντησα και τον γιατρό του Ολυμπιακού και τον διοικητή ασφαλείας που συνόδευαν τον Οσκαρ Γκαρθία. Τον είδα μέσα στο ακτινολογικό εργαστήριο, έκανε τις εξετάσεις του, την ακτινογραφία προσώπου, σπλαχνικού κρανίου, έκανε την αξονική και εισήχθη μέσα στο νοσοκομείο», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Οι εξετάσεις όλες -και η ακτινογραφία σπλαχνικού κρανίου και η αξονική του- ήταν εντελώς φυσιολογικές. Αλλά επειδή ανέφερε ζάλη και συμπτώματα υποκειμενικά εγκεφαλικής διασείσεως, το νοσοκομείο ήταν υποχρεωμένο να κάνει εισαγωγή στον ασθενή προς παρακολούθηση». Ο ίδιος στις δηλώσεις του στην κάμερα του τηλεοπτικού καναλιού, πρόσθεσε πως: «Μίλησα με τους γιατρούς. Μου είπαν ότι εργαστηριακά όλες οι εξετάσεις ήταν αρνητικές. Δεν υπήρχε κάτι… Αλλά επειδή ανέφερε ενοχλήματα ζάλης και πόνου, πονοκεφάλου, έγινε προληπτική εισαγωγή» .

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΕΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου νιώθουν αδικημένοι

Ενας ένας οι παίκτες του ΠΑΟΚ δείχνουν την… οργή τους για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.  Την αρχή έκανε ο Χοσέ Κρέσπο ο οποίος σχολίασε με… χιουμοριστικό τρόπο το ρολό χαρτί, ενώ στην συνέχεια και οι Τζάλμα Κάμπος και Βαρέλα αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο γεγονός. Το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Πέλκας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως: «Κανείς δεν μπορεί να διαλύσει την οικογένεια μας». Χθες ήταν η σειρά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, να σχολιάσει με τον δικό του… αιχμηρό τρόπο όλα όσα έγιναν στον χθεσινό αγώνα κόντρα στους ερυθρόλευκους.  Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος επιθετικός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media: «Σηκωθείτε. Ζήστε. Μην παραδίνεστε και ποτέ μην γονατίζετε, αυτή η συμβουλή του πατέρα μου… υπάρχει ακόμα στα αυτιά μου. Δεν παραδινόμαστε! Δικαιοσύνη θα έρθει μόνο όταν πέσει αυτή η αυτοκρατορία. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ», συνοδευόμενο από το τραγούδι «Sistem te laze», δηλαδή «το σύστημα λέει ψέματα».  Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την επίτευξη των στόχων του συνεχίζεται με την αναμέτρηση των ημιτελικών Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο. Ο Δικέφαλος πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη για ν’ αγωνιστεί και να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης.

ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΕΛΚΑΣ

Στο μεταξύ χθες ο ΠΑΟΚ, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στη Νέα Μεσημβρία, προπονήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και κατοχής  με στοιχεία τακτικής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε και τον Δημήτρη Πέλκα να επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς κι ετοιμάζει την ομάδα του χωρίς να υπολογίζει μόνο τους τραυματίες Ελ Καντουρί , Λεβέκ. Σήμερα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί πάλι στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30 το πρωί και το απόγευμα της ίδιας μέρας θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλείνουν τα διόδια οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για διαμαρτυρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.