EUROLEAGUE

Σφαιρόπουλος: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

H κανονική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Κατά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τούτο το αγωνιστικό διάστημα «ήταν μεγάλο. Δείξαμε σταθερότητα. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και σε αυτό το ματς». Αυτό το… ματς, είναι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, τη Μεγάλη Παρασκευή (6/4). Σε αυτήν ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θέλει «να κάνουμε ένα καλό...
Σφαιρόπουλος: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»

H κανονική περίοδος έφτασε στο τέλος της. Κατά τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τούτο το αγωνιστικό διάστημα «ήταν μεγάλο. Δείξαμε σταθερότητα. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και σε αυτό το ματς».

Αυτό το… ματς, είναι η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, τη Μεγάλη Παρασκευή (6/4). Σε αυτήν ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» θέλει «να κάνουμε ένα καλό ματς, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι μια τελευταία προσπάθεια για την κανονική περίοδο. Θέλουμε και τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας για να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών. Ξέρω ότι είναι δύσκολη μέρα, είναι Μεγάλη Παρασκευή. Θα παίξουμε, όμως, νωρίς και ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να στηρίξει την ομάδα».

Οσον αφορά τη λιθουανική ομάδα, ο Σφαιρόπουλος τόνισε: «Παίζουμε με μια οργανωμένη ομάδα, η οποία ξέρει τι θέλει, έχει ρόλους, χημεία και σκληρό στυλ παιχνιδιού. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά, αλλά και επιθετικά, για να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να παίξουμε το ματς στην επίθεση, χτυπώντας εκεί που έχουν αδυναμίες οι αντίπαλοί μας».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σφαιρόπουλος: «Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.