ΒΟΛΕΪ

Κέρδισε ο ΠΑΟΚ αλλά εχασε τον Τζούριτς!

Οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν με 3-0 τον Παναθηναϊκό
Κέρδισε ο ΠΑΟΚ αλλά εχασε τον Τζούριτς!

Μία νίκη για να βρει την ηρεμία του ήθελε ο ΠΑΟΚ. Το πρώτο το κατάφερε, το δεύτερο, όμως, όχι γιατί στο ματς με τον Παναθηναϊκό χτύπησε ο Τζούριτς.

Ο Σέρβος σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί διάστρεμμα και την Πέμπτη (22/11) θα υποβληθεί σε μαγνητική. Ο Σέρτζιου Στάνκου ελπίζει πως δεν είναι κάτι σοβαρό, καθώς θα είναι τεράστιο πλήγμα να τον χάσει τη δεδομένη στιγμή. Το κενό του πάντως καλύφθηκε από τον Μάρκες μια χαρά στο ματς με το «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού. Πολλοί οι διακριθέντες και πρώτος και καλύτερος από αυτούς, ήταν ο Ιβάν Μάρκες! Ο Βενεζουελάνος που όλα δείχνουν πως δύσκολα θα μείνει στην ομάδα, ήρθε αυτή τη φορά από τον πάγκο και ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του!!

Με 15 πόντους βοήθησε τον ΠΑΟΚ να ξεκολλήσει σε κάποια σημεία και να τον φέρει και πάλι στις νίκες. Με τέτοιες εμφανίσεις ο Μάρκες, ίσως βάλει ξανά σε σκέψεις την ομάδα του, καθώς μέχρι τώρα ήταν πολύ κακός μέχρι τώρα, αλλά η εμφάνισή του, ίσως να αλλάξει τα δεδομένα, αν υπάρξει βέβαια και ανάλογη συνέχεια. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο από το παιχνίδι για τον «δικέφαλο», είναι πως είχε μόλις 14 λάθη, τα λιγότερα που έχει κάνει στην φετινή σεζόν, σε ένα παιχνίδι.

Τα σετ: 25-23, 25-15, 25-22

**Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 4 άσους, 46 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων και του Παναθηναϊκού από 2 άσους, 39 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων.

ΠΑΟΚ: Όκολιτς 12, Φιλίποφ, Γκορτσιάνουκ 8, Τακουρίδης 7, Σαφράνοβιτς 13, Τζούριτς / Κωνσταντινίδης 1 (λ. 76%υπ., 67%αρ.), Μαρκές 15, Γάτσης, Μπούτος, Χιμένεθ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Γιάκομπσεν 1, Γιορντάνοφ 18, Ανδρεόπουλος 3, Πανταλέων 8, Ράπτης 9, Πελεκούδας 7 / Ζήσης (λ. 52%υπ., 22%αρ.).

Έβγαλε…. 21 ο Ολυμπιακός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρδισε ο ΠΑΟΚ αλλά εχασε τον Τζούριτς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.