ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός-Απόλλων: Χωρίς Μαυρομμάτη οι «πράσινοι»

Η αποστολή του «τριφυλλιού» για το ματς της 11ης αγωνιστικής
Παναθηναϊκός-Απόλλων: Χωρίς Μαυρομμάτη οι «πράσινοι»

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο (24/11, 16:00) ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε 20άδα χωρίς τον Φάνη Μαυρομμάτη και τους αναμενόμενους Σωκράτη Διούδη, Ουσμάν Κουλιμπαλί και Αντονί Μουνιέ.

Προφανώς ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκρινε ότι ο 21χρονος αμυντικός υστερεί λόγω έλλειψης προπονήσεων (έχει και την περιοστίτιδα), όπερ σημαίνει ότι εκτός απροόπτου ο Αχιλλέας Πούγγουρας θα πάρει φανέλα βασικού.

Συμπεριέλαβε στην αποστολή έπειτα από σεβαστό χρονικό διάστημα τον Νίκο Βέργο, ενώ μέσα είναι και ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, παρά την κόπωση από τα συνεχόμενα ματς με την Εθνική Νέων.

Ιδού η 20άδα του “τριφυλλιού”:

https://www.facebook.com/paofcgr/photos/a.925670920825132/2138688546190024/?type=3&theater

Παναθηναϊκός-Απόλλων: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων

Παναθηναϊκός: Νέα χορηγική συνεργασία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός-Απόλλων: Χωρίς Μαυρομμάτη οι «πράσινοι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.