ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπλέξιμο με Ιβανόφ μέσω… FIFA

Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς παντού και πλέον, με την παύση πληρωμών, η μία «βόμβα» διαδέχεται την άλλη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Vasilev & Co. Law Firm, νομική υπηρεσία που δρα για λογαριασμό του Ιβάν Ιβανόφ, έχει προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν τήρησε τον συμφωνηθέντα...
Μπλέξιμο με Ιβανόφ μέσω… FIFA

Ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αλαφούζου έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς παντού και πλέον, με την παύση πληρωμών, η μία «βόμβα» διαδέχεται την άλλη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Vasilev & Co. Law Firm, νομική υπηρεσία που δρα για λογαριασμό του Ιβάν Ιβανόφ, έχει προσφύγει στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν τήρησε τον συμφωνηθέντα διακανονισμό με τον πελάτη της.

Με βάση όσα υποστηρίζει η πλευρά του πρώην «πράσινου» αμυντικού, η ΠΑΕ έχει περιθώριο μέχρι τις 31 Μαρτίου προκειμένου να διευθετήσει τις οφειλές προς τον Βούλγαρο στόπερ, έτσι ώστε ν’ αποφευχθούν οι «καμπάνες» από τη FIFA.

Με λίγα λόγια, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός μέχρι τέλος του μήνα θα πρέπει να έχει βρει άκρη με τις προσφυγές Βέμερ, Λέτο, Εσιέν, Τοτσέ κι εσχάτως Ιβανόφ και να έχει συμπληρώσει, παράλληλα, τον φάκελο για την αδειδότησή του. «Σκούρα» τα πράγματα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπλέξιμο με Ιβανόφ μέσω… FIFA», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.