ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει… Μπάρτσα ο Ουζουνίδης

Στη Βαρκελώνη θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα πάει για τρεις ημέρες στη Καταλανική πρωτεύουσα όπου θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και θα παρακολουθήσει προπονήσεις της Μπαρτσελόνα! Ο Ουζουνίδης, μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Νίκο Γιάγκο, θα δει από κοντά...
Πάει… Μπάρτσα ο Ουζουνίδης

Στη Βαρκελώνη θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή του πρωταθλήματος, θα πάει για τρεις ημέρες στη Καταλανική πρωτεύουσα όπου θα έχει συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και θα παρακολουθήσει προπονήσεις της Μπαρτσελόνα!

Ο Ουζουνίδης, μαζί με τον γυμναστή της ομάδας Νίκο Γιάγκο, θα δει από κοντά τις προπονήσεις των «μπλαουγκράνα», καθώς και το ματς πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό καθώς διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα και πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.

Θα βρίσκεται από τη Παρασκευή εκεί και θα επιστρέψει τη Κυριακή στην Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάει… Μπάρτσα ο Ουζουνίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.