ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ο Ζακ ΛεΝτέι πρωταγωνιστής στο «Μπες στα… παπούτσια τους»

Ο Ζακ ΛεΝτέι είναι ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο της ενότητας «Μπες στα… παπούτσια τους». Δείτε τι λέει ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ των Πειραιωτών και όπως αναφέρει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αν δεν ήσουν αυτός που είσαι, τι θα ήθελες να είσαι; Ή πιο σωστά, αν ήσουν αυτός που σου...
Ο Ζακ ΛεΝτέι πρωταγωνιστής στο «Μπες στα… παπούτσια τους»

Ο Ζακ ΛεΝτέι είναι ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο της ενότητας «Μπες στα… παπούτσια τους».

Δείτε τι λέει ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ των Πειραιωτών και όπως αναφέρει και η ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Αν δεν ήσουν αυτός που είσαι, τι θα ήθελες να είσαι; Ή πιο σωστά, αν ήσουν αυτός που σου λέμε ότι είσαι, τι θα ήθελες να κάνεις; Σας μπερδέψαμε; Δείτε το σχετικό βίντεο να σας λυθούν όλες οι απορίες».

Σερβία – Ελλάδα: Με μόνο κίνητρο το αήττητο

Ντόρσεϊ : “Θέλω να παίξω με Κολοσσό”

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 10 Δεκεμβρίου η κλήρωση των ημιτελικών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ζακ ΛεΝτέι πρωταγωνιστής στο «Μπες στα… παπούτσια τους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.