ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: «Καταπληκτικοί στο β’ ημίχρονο»

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του Ατρομήτου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό
Κάναντι: «Καταπληκτικοί στο β’ ημίχρονο»

Καταπληκτικό χαρακτήρισε το β’ ημίχρονο του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ ο Νταμίρ Κάναντι, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Όπως ήταν φυσικό, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου στάθηκε στα δοκάρια των παικτών του και το χαμένο πέναλτι του Ευθύμη Κουλούρη.

“Μετά τη σημερινή ήττα είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Στο α’ ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη. Στη φάση του γκολ ο Μακέντα κάνει ένα πολύ ωραίο κοντρόλ, όμως ήταν ένα λάθος και από την πλευρά μας.

Έτσι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στο β’ μέρος βελτιωθήκαμε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-1, δεν ήρθε και έτσι έμεινε το 1-0 ως το τέλος”, είπε αρχικά ο Κάναντι.

Ερωτηθείς αν διακρίνει κούραση, ο τεχνικός του Ατρομήτου απάντησε: “Ειδικά σήμερα στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά και δείξαμε την ποιότητά μας. Έχουμε μαζέψει 28 βαθμούς και από λεπτομέρειες δεν ήρθε η ισοπαλία. Δεν είναι θέμα φρεσκάδας. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος.

Εμείς τώρα εστιάζουμε στα δύο ματς που μένουν στη σεζόν, μετά θα δούμε για τα μεταγραφικά. Κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν και θα επιστρέψει και ο Ουγκράι”.

Αναφορικά με το project του Παναθηναϊκού, τόνισε: “Το βλέπω πολύ θετικά. Έχει ένα καταπληκτικό προπονητή και δουλεύουν πολύ σωστά. Με παίκτες και από την Ακαδημία που παίζουν στις Εθνικές”.

Κληθείς να σχολιάσει τι έλειψε στην ομάδα του για να πάρει τη νίκη, ο Κάναντι απάντησε: “Νομίζω το θέμα ήταν οι χαμένες ευκαιρίες που μας κόστισαν πολύ. Ειδικά το πέναλτι. Είχε και την ευκαιρία ο Κουλούρης, είχαμε και το δοκάρι στο τέλος”.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 1-0: Στο ΟΑΚΑ είναι… Παναθηναϊκός!

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Παράπονα Δώνη για ΟΑΚΑ και Ρισβάνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κάναντι: «Καταπληκτικοί στο β’ ημίχρονο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.