ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Ψάχνει νίκη-πρόκριση επί του ΟΦΗ

Ο Δημήτρης Σπανός άφησε εκτός αποστολής τους Λινάρδο, Κόντο, Κουτζαβασίλη, Κούρο και τους τραυματίες Αποστολίδη, Στέλιο Κρητικό
Κέρκυρα: Ψάχνει νίκη-πρόκριση επί του ΟΦΗ

Την πρόκρισή της στους «16» του κυπέλλου Ελλάδος διεκδικεί η Κέρκυρα, η οποία την Τετάρτη (19/12) υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική.

Οι Φαίακες θα παλέψουν για τη νίκη επί των Κρητικών, προκειμένου να “καπαρώσουν” το ένα από τα δύο εισιτήρια του 7ου ομίλου που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Ο Δημήτρης Σπανός άφησε εκτός αποστολής τους Λινάρδο, Κόντο, Κουτζαβασίλη και Κούρο αλλά και τους τραυματίες Αποστολίδη και Στέλιο Κρητικό.

Αναλυτικά η αποστολή

Βουτσελάς, Αθανασόπουλος, Βλάχος, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Βέρτζος, Αναστασίου, Ινάσιο, Μότα, Νίκιτς, Παναγιωτίδης, Ζορμπάς, Βίλα, Σιατραβάνης, Ν. Κρητικός, Μίσκου, Γεωργακόπουλος, Τουράμ.

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Άγγιξε το θαύμα, περιμένει… το θαύμα

Απόλλων Παραλιμνίου-Αστέρας Τρίπολης 0-4: Πανηγυρική πρόκριση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρκυρα: Ψάχνει νίκη-πρόκριση επί του ΟΦΗ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.