ΜΠΑΣΚΕΤ

Πέσιτς: «50 χρόνια στο μπάσκετ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο»

Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε μία ανέλπιστα εύκολη νίκη και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς εξήρε την παρουσία των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στους «ερυθρόλευκους». Αρχικά ο Σέρβος τεχνικός τόνισε: «Κάναμε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε πλάνο και κίνητρο. Σέβομαι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει σπουδαία ομάδα και εξαιρετικό...
Πέσιτς: «50 χρόνια στο μπάσκετ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο»

Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε μία ανέλπιστα εύκολη νίκη και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς εξήρε την παρουσία των παικτών του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με κολακευτικά λόγια στους «ερυθρόλευκους».

Αρχικά ο Σέρβος τεχνικός τόνισε: «Κάναμε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε πλάνο και κίνητρο. Σέβομαι το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει σπουδαία ομάδα και εξαιρετικό προπονητή ενώ κάνει καλή σεζόν. Όλα αυτά μας έδωσαν κίνητρο. Όλοι οι παίκτες μου έδειξαν θέληση και διάθεση. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα και είχαμε τον έλεγχο των ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να χαλάσει την προσπάθειά μας, όμως δεν κατάφερε να μας βγάλει εκτός ρυθμού. Μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Ο πρώτος στόχος ήταν να σταματήσουμε τον Σπανούλη και μετά τον Πρίντεζη, ο οποίος δίνει ισορροπία στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Μοερμάν, ο Τόμιτς κι οι υπόλοιποι έπαιξαν σπουδαία άμυνα».

Συνεχίζοντας ο Πέσιτς κλήθηκε να σχολιάσει την υπεροχή των Ισπανών στα ριμπάουντ λέγοντας ότι: «Τι να πω… Είμαι 35 χρόνια προπονητής, βρίσκομαι 50 χρόνια στο μπάσκετ όμως δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Μια ομάδα δηλαδή αυτού του επιπέδου να κατεβάζει 50 ριμπάουντ! Είτε σε αγώνες εθνικών ομάδων, σε Eurobasket, στην Euroleague… Για οποιονδήποτε προπονητή είναι ένα όνειρο όμως σήμερα έγινε πραγματικότητα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέσιτς: «50 χρόνια στο μπάσκετ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.