NBA

Μιλγουόκι Μπακς: Με σούπερ Αντετοκούνμπο «καθάρισαν» και τους Πέλικανς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής των Μιλγουόκι Μπακς και άγγιξε το τριπλ νταμπλ στη νίκη με 123-115 επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς!
Μιλγουόκι Μπακς: Με σούπερ Αντετοκούνμπο «καθάρισαν» και τους Πέλικανς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι, ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς και τους οδήγησε στη νίκη επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς με 123-115!

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έπιασε εκπληκτική απόδοση και ουσιαστικά έφτασε μία ανάσα από το τριπλ νταμπλ, αφού είχε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, αλλά και 2 κλεψίματα και 1 κόψιμο.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στην πρώτη περίοδο με τις δύο ομάδες να είναι στο 33-31. Ωστόσο στη δεύτερη, το Μιλγουόκι ξέφυγε και πήρε μία διαφορά 12 πόντων, πηγαίνοντας το σκορ στο 54-42.

Οι Νιου Ορλίνς Πέλικανς αντέδρασαν και έφεραν το ματς στο 66-62, ενώ πιο μετά ήρθε και η ισοπαλία με 90-90. Στο μισά της τέταρτης περιόδου όμως, το Μιλγουόκι έκανε 11-0 σερί, ξέφυγε με 117-107, με δυόμισι λεπτά να απομένουν και ουσιαστικά καθάρισε τη νίκη.

Εκτός του Αντετοκούνμπο, οι Μπακ είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Μπρόγκνον με 16 πόντους και τον Κρις Μίντλετον με 14 πόντους, ο Σνελ είχε 13 πόντους.

Από τους Πέλικανς, ο Άντονι Ντέιβις είχε 27 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Χόλιντεϊ πέτυχε 25 πόντους και έδωσε 12 ασίστ, ενώ ο Ντάριους Μίλερ είχε 20 πόντους με 6/11 τρίποντα.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς και η πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια!

https://youtu.be/E2Tlmm_XWoY

Ποιοι είναι οι εννιά αθλητές που έχουν… ταπώσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (vid)

Λούκα Ντόντσιτς: Το απίστευτο καλάθι που δεν… μέτρησε (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιλγουόκι Μπακς: Με σούπερ Αντετοκούνμπο «καθάρισαν» και τους Πέλικανς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.