ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ποδαρικό με επιστροφές

Πάνοπλο θα είναι το «τριφύλλι» μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου
Παναθηναϊκός: Ποδαρικό με επιστροφές

Το 2019 αρχίζει με επιστροφές για τον Παναθηναϊκό, αφού από τα μέσα Ιανουαρίου οι Φεντερίκο Μακέντα, Αντονί Μουνιέ και Όμρι Άλτμαν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Σίγουρα η αναβολή του ματς με τον Παναιτωλικό λόγω της επίθεσης στον διαιτητή Θανάση Τζήλο «τσακίζει» τον προγραμματισμό του τεχνικού των «πρασίνων».

Το παιχνίδι αυτό θα χρειαστεί να «κουμπώσει» κάποια στιγμή στο πρόγραμμα του δεύτερου γύρου, όπου θα υπάρχει Κύπελλο κι ο Παναθηναϊκός δεν έχει το υλικό για σταθερά δύο αγώνες την εβδομάδα.

Υπάρχει, όμως, αντίλογος. Ο Παναιτωλικός προερχόταν από 2 σερί νίκες. Κι αν το 2-1 με τον Απόλλωνα ήταν εντός προγράμματος, το 2-1 στη Θεσσαλονίκη επί του Άρη αυτόματα θ’ ανέβαζε τον βαθμό δυσκολίας του ματς.

Οι πιθανότητες να μην έχει το «τριφύλλι» τον βασικό του φορ, πολλές. Ο Φεντερίκο Μακέντα και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα έκανε. Ο Κουρμπέλης ακολούθησε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια ατομικό, άρα η λογική λέει πως θα έμπαινε αποστολή. Ομως και πάλι δεν θα ήταν στο 100%.

Με την επανέναρξη της Super League οι βασικοί παίκτες του Παναθηναϊκού θα είναι εντάξει. Θα έχουν επιστρέψει, επίσης, οι Αλτμαν και Μουνιέ. Ο Ισραηλινός θα κριθεί διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος, με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό (που κι αυτός προπονείται κανονικά) να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Η αρχή του 2019 θα βρει το «τριφύλλι», καλώς εχόντων των πραγμάτων, πιο ισχυρό. Ερωτηματικό και ζήτημα προς διαχείριση η απραξία εβδομάδων.

Το δυναμικό θα είναι γεμάτο πλέον, αφού 4 βασικά στελέχη (σε θεωρητικό επίπεδο, δίχως να υπολογίζονται οι τραυματισμοί) θα είναι μάχιμα.

Παναθηναϊκός: Επιμένει ο ατζέντης του Λουτσιάνο!

Παναθηναϊκός: Προσέλαβε ψυχολόγο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ποδαρικό με επιστροφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.