WORLD FOOTBALL

Ινιέστα: «Φαντάζομαι τον εαυτό μου προπονητή»

Ο Αντρές Ινιέστα άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για το μέλλον του
Ινιέστα: «Φαντάζομαι τον εαυτό μου προπονητή»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Αντρές Ινιέστα, στην οποία μίλησε για το παρόν και το μέλλον του σε ότι αφορά φυσικά το ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός μέσος που αγωνίζεται στην Ιαπωνία, αποκάλυψε πως φαντάζεται τον εαυτό του ως προπονητή, ωστόσο δεν είναι κάτι που σκέφτεται τώρα αλλά είναι κάτι μελλοντικό.

Μάλιστα τόνισε πως δεν είναι αναγκαίο να βρεθεί στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο θα ήθελε να επιστρέψει στο «σπίτι» του.

«Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον και δεν θα πω ότι δεν θα μου αρέσει να κάτσω στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δεν είναι κάτι που σκέφτομαι.

Με το πέρασμα του χρόνου, σίγουρα θα ξυπνήσει μέσα μου το αίσθημα του προπονητή. Έτσι βλέπω τον εαυτό μου όταν αποσυρθώ από την ενεργό δράση, αλλά όλα μπορούν να αλλάξουν.

Θα ήθελα φυσικά να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Νιώθω σαν να είναι το σπίτι μου και στο μέλλον ελπίζω να μπορέσω να μεταφέρω όσα έμαθα από αυτό το σύλλογο», ήταν τα λόγια του.

Μέσι: Το αδιανόητο ρεκόρ που δύσκολα θα «σπάσει»

Ρεάλ: Ο Ασένσιο χάνει τον τελικό με την Αλ Αΐν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ινιέστα: «Φαντάζομαι τον εαυτό μου προπονητή»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.