ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθε στην Ελλάδα ο Μαρτίνς (vid)

Θα εγκατασταθεί από τώρα στη χώρα μας, ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.
Ήρθε στην Ελλάδα ο Μαρτίνς (vid)

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα (10/4) ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε αεροπορικώς από τη Λισαβόνα, με ενδιάμεση στάση τη Βαρκελώνη, και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον υποδέχθηκαν ο διευθυντής επαγγελματικού ποδοσφαίρου του συλλόγου, Κυριάκος Δουρέκας, και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Θωμάς Μπίχτας.

Το Sportime.gr έδωσε το «παρών» στην άφιξη του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος βγήκε από την αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου λίγο πριν από τις 16:00 και δεν έκανε κάποια δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η επίσημη παρουσίαση του 48χρονου τεχνικού δεν θα γίνει τώρα, αλλά πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Αυτό είναι το πλάνο μέχρι στιγμής. Οι εξελίξεις, βέβαια, θα «τρέξουν» κανονικά. Οι βοηθοί του δεν θα έρθουν άμεσα, αλλά ο Πορτογάλος προπονητής θα εγκατασταθεί μόνιμα στη χώρα μας και θα σηκώσει μανίκια. Θα πηγαίνει κανονικά στις προπονήσεις για να τεστάρει τους παίκτες και τη δουλειά που γίνεται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για το υπόλοιπο της σεζόν, θα δει από κοντά τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια Πρωταθλήματος, ενώ θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους διοικούντες για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Δείτε το βίντεο του Sportime.gr:

https://www.facebook.com/sportimegr/videos/353578691815368/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήρθε στην Ελλάδα ο Μαρτίνς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.