ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ενθουσιασμένος ο Μαρτίνς με τις εγκαταστάσεις!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεναγήθηκε σε Ρέντη και Καραϊσκάκης, μένοντας με το στόμα ανοιχτό!
Ενθουσιασμένος ο Μαρτίνς με τις εγκαταστάσεις!

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα (10/4) στην Ελλάδα και δεν έχασε καθόλου χρόνο.

Με το που έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Πορτογάλος προπονητής κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο για να τακτοποιήσει τα πράγματά του, ενώ στη συνέχεια μετέβη στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και το ποδοσφαιρικό της σπίτι. Θα μπορούσε να ξεκουραστεί από το ταξίδι και να δει τις υποδομές του συλλόγου από αύριο (11/4), αλλά έδειξε πως ήρθε αποφασισμένος να μην αφήσει να πάει χαμένο ούτε ένα λεπτό.

Ο 48χρονος τεχνικός ξεναγήθηκε εκτενώς στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον διευθυντή επαγγελματικού ποδοσφαίρου των «ερυθρόλευκων», Κυριάκο Δουρέκα, μένοντας απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες εργασίας που συνάντησε και στις οποίες θα κληθεί να δουλέψει. Μάλιστα, όπως σημείωναν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, «… η λέξη “ενθουσιάστηκε” είναι μικρή για να περιγράψει τις αντιδράσεις του!».

Εκτός απροόπτου, ο Μαρτίνς θα βρεθεί την Τετάρτη του Πάσχα (11/4) στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για να παρακολουθήσει την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού προκειμένου να μπει σιγά-σιγά στο κλίμα της νέας του ομάδας και να έχει μία πρώτη κουβέντα με τον υπηρεσιακό τεχνικό Χρήστο Κόντη και τον βοηθό του, Αριέλ Ιμπαγάσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ενθουσιασμένος ο Μαρτίνς με τις εγκαταστάσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.