ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Βουγιούκας: «Ο Πιτίνο προσπαθεί να φέρει νέα φιλοσοφία»

Ο Ίαν Βουγιούκας αναφέρθηκε στο νέο αέρα και τη νέα φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εν όψει και του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Βουγιούκας: «Ο Πιτίνο προσπαθεί να φέρει νέα φιλοσοφία»

Ο Ίαν Βουγιούκας μίλησε για τις αλλαγές που γίνονται στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εν όψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά και γενικότερα για την έλευση του Ρικ Πιτίνο.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στάθηκε στην έλευση του νέου προπονητή και στη νέα φιλοσοφία που προσπαθεί να περάσει στην ομάδα.

Αναλυτικά είπε εν όψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ήρθε χθες ο Πιτίνο. Έχουμε κάνει μία προπόνηση. Προσπαθεί να φέρει νέο αέρα με νέες φιλοσοφίες. Η ομάδα θέλει να παίζει κάπως διαφορετικά κυρίως στην άμυνα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο έργο αύριο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Όπως πάντα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την έδρα μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε να χαθεί άλλο παιχνίδι. Μια νίκη θα μας δώσει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια. Το πρόγραμμα είναι ανηφορικό από εδώ και πέρα.

Σε κάθε παιχνίδι της Euroleague αν κρατήσεις τον αντίπαλο στους 70 πόντους και είσαι εύστοχος έχεις πιθανότητες να πάρεις το παιχνίδι.

Το θυμόμουν. Το Λούιβιλ ήταν πανίσχυρο πρόγραμμα και παίζαμε σε μεγάλο γήπεδο. Ήταν πρόκληση για μένα και το θυμόμουν πολύ καλά».

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τον Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Η πρώτη προπόνηση του Πιτίνο (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βουγιούκας: «Ο Πιτίνο προσπαθεί να φέρει νέα φιλοσοφία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.