ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Πανιώνιος: Μετακομίζει στο κλειστό του Π. Φαλήρου

Ο Πανιώνιος θα δώσει τα υπολειπόμενα παιχνίδια της σεζόν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Γραφείο Τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση: Με παρέμβαση του Δημάρχου δόθηκε λύση στο «γηπεδικό» της ΚΑΕ Πανιώνιος Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, μετά από σειρά συναντήσεων και συζητήσεων με αυτοδιοικητικούς φορείς, έδωσε την καλύτερη δυνατή...
Πανιώνιος: Μετακομίζει στο κλειστό του Π. Φαλήρου

Ο Πανιώνιος θα δώσει τα υπολειπόμενα παιχνίδια της σεζόν στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπως ανακοίνωσε επίσημα το Γραφείο Τύπου Δήμου Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με παρέμβαση του Δημάρχου δόθηκε λύση στο «γηπεδικό» της ΚΑΕ Πανιώνιος

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, μετά από σειρά συναντήσεων και συζητήσεων με αυτοδιοικητικούς φορείς, έδωσε την καλύτερη δυνατή λύση στο γηπεδικό πρόβλημα της ΚΑΕ Πανιώνιος. Καθοριστική στάθηκε η τελευταία συνάντησή του με τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη, κατά την οποία αποφασίστηκε πως οι πέντε κρίσιμες αγωνιστικές της ομάδας μας θα διεξαχθούν στο νέο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο του Παλαιού Φαλήρου.
«Η ειλικρινής προσπάθεια του κ. Χατζηδάκη να βοηθήσει στο γηπεδικό πρόβλημα τον καθιστά βασικό συμπαραστάτη για την κρίσιμη φετινή πορεία της ομάδας μας» δήλωσε ο κ. Τζουλάκης ενώ δεν παρέλειψε να διατυπώσει και την αμέριστη συμπαράστασή του προς την ΚΑΕ. Μετά από συνάντησή του με τον Γενικό Διευθυντή κ. Χρήστο Χριστοδούλου δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει με κάθε τρόπο το ιστορικό σωματείο της πόλης μας.

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Ελ Αμίν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Μετακομίζει στο κλειστό του Π. Φαλήρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.