ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Αρμενάκας

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τη νέα έξοδο στη Φθιώτιδα, για το Πρωτάθλημα αυτή τη φορά. Νέο πρόσωπο ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα για εγκατάσταση μπήκε κανονικά και έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Αυτό περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρεις ομάδες. Κουρμπέλης, Κότσαρης και Πούγγουρας...
Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Αρμενάκας

Ο Παναθηναϊκός φουλάρει για τη νέα έξοδο στη Φθιώτιδα, για το Πρωτάθλημα αυτή τη φορά.

Νέο πρόσωπο ο Πάνος Αρμενάκας, ο οποίος λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Αθήνα για εγκατάσταση μπήκε κανονικά και έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Αυτό περιελάμβανε προθέρμανση και παιχνίδι, με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρεις ομάδες.

Κουρμπέλης, Κότσαρης και Πούγγουρας συνέχισαν με ατομικό και δεν θα βρίσκονται, φυσικά, στην αποστολή με τη Λαμία. Τελευταία προπόνηση την Κυριακή, μετά θ’ ανακοινωθεί η αποστολή και θα γίνει η αναχώρηση για το δευτεριάτικο ματς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Αρμενάκας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.