ΑΡΗΣ

Γκάμα: «Σας ευχαριστώ και θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο Μπρούνο Γκάμα έστειλε τις ευχαριστίες του προς τους φιλάθλους του Άρη με δήλωσή του μέσω των social media της ΠΑΕ
Γκάμα: «Σας ευχαριστώ και θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο Μπρούνο Γκάμα ευχαρίστησε δημόσια τους φιλάθλους του Άρη γα τη συμπαράσταση που του παρέχουν σε αυτή τη δύσκολη ώρα που περνάει εν όψει του χειρουργείου.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός του Άρη αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει στην πατρίδα του για να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο για τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που έχει υποστεί.

Μέχρι στιγμής δέχεται πολλά μηνύματα συμπαράστασης από τους χιλιάδες φιλάθλους του Άρη και γι’ αυτό έσπευσε να τους ευχαριστήσει με δήλωσή του στα social media της ΠΑΕ:

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους οπαδούς του ΑΡΗ για την αγάπη τους και τα μηνύματα συμπαράστασης. Ελπίζω όλα να εξελιχθούν καλά. Θα επιστρέψω πιο δυνατός. Ελπίζω και εύχομαι η νίκη με τη Λαμία να αποτελέσει την αφετηρία της αντεπίθεσης του ΑΡΗ και στο τέλος να πετύχουμε το στόχο μας. Το πιστεύω. VAMOS ARIS!».

https://www.facebook.com/ARIS.FC.OFFICIAL/posts/2072140746207355:0

Άρης: Τέσσερις σε ατομικό, αύριο η αποστολή

Άρης: Σφήνα της Τίγκρε για Κολάσο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γκάμα: «Σας ευχαριστώ και θα επιστρέψω πιο δυνατός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Τσόλκας

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.