ΚΟΣΜΟΣ

Ιράκ:Βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια κηδείας

Στους 25 οι νεκροί
Ιράκ:Βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια κηδείας

25 νεκροί και 18 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της βομβιστικής επίθεσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στην κηδεία Ιρακινών μαχητών που είχαν σκοτωθεί από το ISIS.

Όπως αναφέρουν πηγές πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση στο Ιράκ, έπειτα από εκείνη που σημειώθηκε στις 16 Ιανουαρίου, όπου και έχασαν τη ζωή τους 31 άνθρωποι.

«Δύο βόμβες εξερράγησαν τη στιγμή που έμπαινε η πομπή με τα φέρετρα στο κοιμητήριο,συνολικά 25 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν, οι τέσσερις από τους οποίους εξακολουθούν να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση», ανέφερε ένας αστυνομικός στο Γαλλικό πρακτορείο χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά του.

Να σημειωθεί πως η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της κηδείας 5 μαχητών που είχαν σκοτωθεί το βράδυ της Τετάρτης 250 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ιράκ:Βομβιστική επίθεση κατά τη διάρκεια κηδείας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.