ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Καρφί»

Διαβάστε σήμερα (27/1) στο Sportime: *Καρφί – Η ΑΕΚ πάει… τρένο και σημείωσε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα – Κακώς μέτρησε το γκολ του Μάνταλου που έκανε χέρι στο κοντρόλ, δεν της δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Μπανανά – Τι απάντησε η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό – Παρασκήνια: Στη Ρώμη για τον Αργεντινό ο «Λύμπε» –...
Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Καρφί»

Διαβάστε σήμερα (27/1) στο Sportime:

*Καρφί – Η ΑΕΚ πάει… τρένο και σημείωσε τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα – Κακώς μέτρησε το γκολ του Μάνταλου που έκανε χέρι στο κοντρόλ, δεν της δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Μπανανά – Τι απάντησε η ΑΕΚ στον Ολυμπιακό – Παρασκήνια: Στη Ρώμη για τον Αργεντινό ο «Λύμπε» – Εξαιρετικά τακτικά ο Πανιώνιος – Πλήγμα με Κεϊτά.

*Απάντηση – Την αγωνιστική ανάκαμψη ψάχνει ο Παναθηναϊκός – Οι σκέψεις για Κολοβέτσιο – Η απόφαση να μην κατατεθεί ένσταση, όλο το παρασκήνιο.

*Με φόρα – Ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμα ένα «διπλό» εκτός Αθήνας – «Σφίγγει τα δόντια ο Φορτούνης» – Επίθεση κατά πάντων από τους «ερυθρόλευκους» – Δυνατά για Χαφ – Πάλι στο Νότιγχαμ ο Μοντέστο.

*Ξέρει – Ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του – Στην αποστολή Σβιντέρσκι, Γιαννούλης – Ιβάν Σαββίδης: «Θέλω το νταμπλ» – Εύκολα με σούπερ Χάτσερ.

*Ποδηλασία: Κυπελλούχος κόσμου ο Βολικάκης – Η δράση σ΄ όλα τα σπορ σε 4 σελίδες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαβάστε σήμερα στο Sportime: «Καρφί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.