ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο Ολιβέιρα-Ακολουθεί ο Ίνγκασον

Και οι δύο είναι παίκτες του Δικεφάλου
ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο Ολιβέιρα-Ακολουθεί ο Ίνγκασον

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει απο στιγμή σε στιγμή την μεταγραφή με μορφή δανεισμού απο την Πόρτο του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Ολοκληρώθηκαν όλα τα διαδικαστικά και ο Πορτογάλος είναι και επίσημα παίκτης του Δικεφάλου για αυτό και σε λίγο θα υπάρξει ανακοίνωση απο την πλευρά της ΠΑΕ.

Οσον αφορά τον Σβέριρ Ίνγκασον και ο Ισλανδός θα υπογράψει απλά υπάρχουν ακόμα κάποιες  τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες μέχρι να ανακοινωθεί το deal της μεταγραφής του.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Γιαννούλη με ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Ανακοινώνεται ο Ολιβέιρα-Ακολουθεί ο Ίνγκασον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.