ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε ετοιμότητα ο Ξενόπουλος

Ο Σωκράτης Διούδης ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα και η συμμετοχή του στο ματς με τον Λεβαδειακό είναι αμφίβολη
Παναθηναϊκός: Σε ετοιμότητα ο Ξενόπουλος

Ο Σωκράτης Διούδης ταλαιπωρείται το τελευταίο διάστημα και η συμμετοχή του στο ματς με τον Λεβαδειακό είναι αμφίβολη.

Σε περίπτωση που τελικά ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μείνει στον πάγκο, ο αναπληρωματικός του κρίνεται έτοιμος να μπει και να προσφέρει.

Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης παραμένει τραυματίας, ο Νίκος Χριστογεώργος είναι στην Κ19 και τέταρτος στην ιεραρχία, οπότε ο κλήρος θα πέσει στον Βασίλη Ξενόπουλο, ο οποίος το τελευταίο διάστημα μπαίνει στις αποστολές.

Δεν έχει την εμπειρία συμμετοχών, τα στοιχεία του είναι καλά, ωστόσο έχει δουλέψει πολύ το διάστημα αυτό και η βελτίωσή του είναι κάτι που φαίνεται στις προπονήσεις. Αν ο Διούδης δεν μπορέσει, τότε θα έρθει η σειρά του.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση που ο Διούδης δεν καταφέρει να μεταβεί στη Λιβαδειά ούτε ως αναπληρωματικός, τότε ο Χριστογεώργος θα καθίσει στον πάγκο.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται ούτως ή άλλως στην πόλη της Βοιωτίας για το αντίστοιχο ματς των Νέων (2/2, 12:15), επομένως θα έχει δικαίωμα να δηλωθεί από τον Γιώργο Δώνη, δεδομένου ότι θα έχει περάσει 24ωρο (3/2, 17:15, το παιχνίδι των Ανδρών).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Σε ετοιμότητα ο Ξενόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.