NBA

All Star Game: Οι ρεζέρβες και οι προπονητές της γιορτής του ΝΒΑ

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα που συμπληρώνουν το ρόστερ στον αγώνα του Σάρλοτ
All Star Game: Οι ρεζέρβες και οι προπονητές της γιορτής του ΝΒΑ

Το NBA ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών και των προπονητών, που συμπληρώνουν το ρόστερ για το All Star Game, που θα γίνει στο Σάρλοτ (15-17 Φεβρουαρίου).

Προπονητές επιλέχθηκαν ο κόουτς του Αντετοκούνμπο στους Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλζερ, με τον δεύτερο από την Δύση να αποφασίζεται στις 3 Φεβρουαρίου και αυτός θα είναι είτε ο Κερ (Γουόριορς), είτε ο Μαλόουν (Ντένβερ), ανάλογα ποια ομάδα θα είναι στην πρώτη θέση της περιφέρειας, εκείνη την ημέρα.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα επιλέξουν ως ρεζέρβες ο Γιάννης και ο Λεμπρόν Τζέιμς, αυτοί είναι οι εξής:

Ανατολική περιφέρεια: Μπιλ (Ουάσιγκτον), Γκρίφιν (Ντιτρόιτ), Λάουρι (Τορόντο), Μίντλετον (Μιλγουόκι), Ολαντίπο (Ιντιάνα), Σίμονς (Φιλαδέλφεια), Βούσεβιτς (Ορλάντο).
*Ο Ολαντίπο θα αντικατασταθεί καθώς είναι τραυματίας. Το όνομα του αντικαταστάτη του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Δυτική περιφέρεια: Ντέιβις (Νέα Ορλεάνη), Όλντριτζ (Σαν Αντόνιο), Γιόκιτς (Ντένβερ), Λίλαρντ (Πόρτλαντ), Τόμπσον (Γκόλντεν Στέιτ), Τάουνς (Μινεσότα), Γουέστμπρουκ (Οκλαχόμα).

Να θυμίσουμε ότι στις δύο πεντάδες θα είναι οι Αντετοκούνμπο, Ίρβινγκ, Εμπίντ, Γουόκερ και Λέοναρντ από την ανατολή και οι Τζέιμς, Κάρι, Ντουράντ, Χάρντεν και Τζορτζ από την δύση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «All Star Game: Οι ρεζέρβες και οι προπονητές της γιορτής του ΝΒΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.