ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπενζεμά: Έκτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ

O Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε δύο γκολ στη νίκη-πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Χιρόνα, ανεβαίνοντας παράλληλα στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. O 31χρονος επιθετικός έφτασε τα 209 γκολ και έτσι βρίσκεται στην 6η θέση της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας κατά ένα γκολ τον Ούγκο Σάντσες. Μετράει 136 στο πρωτάθλημα, 47 στο Champions...
Μπενζεμά: Έκτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ

O Καρίμ Μπενζεμά πέτυχε δύο γκολ στη νίκη-πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Χιρόνα, ανεβαίνοντας παράλληλα στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

O 31χρονος επιθετικός έφτασε τα 209 γκολ και έτσι βρίσκεται στην 6η θέση της σχετικής λίστας, ξεπερνώντας κατά ένα γκολ τον Ούγκο Σάντσες. Μετράει 136 στο πρωτάθλημα, 47 στο Champions League, 20 στο Copa del Rey, 3 στο παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, δύο στο ισπανικό σούπερ καπ και ένα στο ευρωπαϊκό σούπερ καπ.

Επιπρόσθετα, δεν είναι πολύ μακριά από την 5η θέση, όπου βρίσκεται ο Φέρεντς Πούσκας με 242 γκολ, ενώ ακολουθούν οι Αλφρέδο ντι Στέφανο (308), ο Ραούλ (323) και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που είναι στην κορυφή με 451.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπενζεμά: Έκτος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.