ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Ο Λάζαρος και η αφιέρωση στα 21 θύματα της Θύρας 7 (pics)

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τον πανηγυρισμό του Χριστοδουλόπουλου μετά το γκολ που σημείωσε
Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Ο Λάζαρος και η αφιέρωση στα 21 θύματα της Θύρας 7 (pics)

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και συνέβαλε τα μέγιστα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να επικρατήσει με 4-0 του Πανιωνίου.

Ο 32χρονος εξτρέμ έχασε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, με τον Ματίας Κότνικ να κάνει εντυπωσιακές επεμβάσεις και να τον… βγάζει από τα ρούχα του.

Ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να σκοράρει (79′) από την άσπρη βούλα. Όταν με μία εξαιρετική κίνηση πήρε το πέναλτι από τον Τσιλούλη που τον “έχασε”.

Μετά την επίτευξη του τέταρτου φετινού του τέρματος στο πρωτάθλημα, ο Λάζαρος κατευθύνθηκε στο πέταλο των οργανωμένων και αφιέρωσε το γκολ του στα 21 θύματα της Θύρας 7, που χάθηκαν στις 8/2/1981 μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο παλιό Στάδιο Καραϊσκάκη.

Έδειξε το σήμα του Ολυμπιακου και μετά κοίταξε προς τον ουρανό, δείχνοντας πως δεν ξεχνά…

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Ο Λάζαρος και η αφιέρωση στα 21 θύματα της Θύρας 7 (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.