ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Με δύο φορ στη Λιβαδειά

Ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε στην αποστολή μόνο τους Φεντερίκο Μακέντα και Αργύρη Καμπετσή
Παναθηναϊκός: Με δύο φορ στη Λιβαδειά

Ενα στοιχείο που… προδίδει τους αμυντικούς προσανατολισμούς του Γιώργου Δώνη για το κυριακάτικο (3/2, 17:15) εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό είναι η προεπιλογή των παικτών.

Από πλευράς επιθετικών, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού συμπεριέλαβε μόνο τους Φεντερίκο Μακέντα και Αργύρη Καμπετσή, ενώ αντίθετα άφησε εκτός τους Νίκο Βέργο και Δημήτρη Εμμανουηλίδη.

Ο Δώνης θέλησε να «φορτώσει» την αμυντική και τη μεσαία γραμμή, δεδομένου ότι θα λείψουν οι τιμωρημένοι Φάνης Μαυρομμάτης και Εργκους Κάτσε αντίστοιχα.

Η λογική λέει ότι από τη 18άδα θα «κόψει» έναν εκ των Αχιλλέα Πούγγουρα-Νώντα Παντελάκη και έναν εκ των Φάνη Τζανδάρη-Πασχάλη Στάικου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Με δύο φορ στη Λιβαδειά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.