ΙΤΑΛΙΑ

ΣΠΑΛ – Τορίνο 0-0: «Χ»αμένοι οι «ταύροι»

Ισόπαλο χωρίς τέρματα και φάσεις το ματς της ΣΠΑΛ με την Τορίνο
ΣΠΑΛ – Τορίνο 0-0: «Χ»αμένοι οι «ταύροι»

Μετά από ένα κακό ποιοτικά ματς, η ΣΠΑΛ είναι αυτή βγήκε κερδισμένη ουσιαστικά, από την ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Τορίνο.

Οι «ταύροι» βγήκαν χαμένοι από την ισοπαλία, καθώς η ομάδα απομακρύνεται με αυτή την ισοπαλία, από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις της προκοπής και αν άξιζε κάποια ομάδα το κάτι παραπάνω, αυτή θα ήταν μάλλον η ΣΠΑΛ. Κράτησε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της και προσπάθησε με κάποια σουτ έξω από την περιοχή να απειλήσει, αλλά χωρίς επιτυχία.

Για την Τορίνο ο Ζάζα ήταν σε πολύ κακή μέρα και μάλιστα αντικαταστάθηκε στο 72’, ενώ με την κάρτα που δέχτηκε, θα χάσει το επόμενο ματς. Στο 65’ αποβλήθηκε ο Ενκουλού με δεύτερη κίτρινη για την ομάδα του Τορίνο, κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της στο παιχνίδι, όπου τουλάχιστον… δεν ηττήθηκε. Η ΣΠΑΛ έχασε δυο καλές ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή του Βαλότι στο 76′ όπου το σουτ του, κατέληξε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

ΣΠΑΛ: Βιβιάνο, Τσιόνεκ (76’ Φλοκάρι), Φελίπε, Μπονιφάζι, Λαζάρι, Μισιρόλι, Βαλότι (79’ Μούργκια), Κούρτιτς, Φάρες, Παλόσι, Αντενούτσι

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγου, Ενκουλού, Ίζο, Μορέτι, Λούκιτς (86’ Μπερενγκέρ), Ντε Σιλβέστρι, Ρινκόν, Ανσάλντι (53’ Μεϊτέ), Άινα, Ζάζα (72’ Μπασέλι), Μπελότι.

Τα αποτελέσματα

Έμπολι – Κίεβο 2-2

Νάπολι – Σαμπντόρια 3-0

Γιουβέντους – Πάρμα 3-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 3/2

Σπαλ – Τορίνο 0-0

16:00 Τζένοα – Σασουόλο

16:00 Ουντινέζε – Φιορεντίνα

19:00 Ίντερ – Μπολόνια

21:30 Ρόμα – Μίλαν

ΔΕΥΤΕΡΑ 4/2

20:00 Φροζινόνε – Λάτσιο

22:00 Κάλιαρι – Αταλάντα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΣΠΑΛ – Τορίνο 0-0: «Χ»αμένοι οι «ταύροι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.