ΑΕΚ

Με Σιμόες, Μπακάκη η ΑΕΚ στο Περιστέρι (pic)

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο
Με Σιμόες, Μπακάκη η ΑΕΚ στο Περιστέρι (pic)

Με τον Αντρέ Σιμόες και τον Μιχάλη Μπακάκη στην αποστολή, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του αυριανού (19:30) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για το ματς Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος μέσος επιστρέφει έπειτα από 2,5 μήνες στην ομάδα, καθώς τελευταία φορά είχε αγωνιστεί στις 25 Νοεμβρίου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Όσον αφορά τον Έλληνα μπακ, ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το κυριακάτικο παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον ΠΑΟΚ και τέθηκε στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Εκτός έμειναν οι Νέναντ Κρίστιτσιτς, Τάσος Μπακασέτας που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ο Κώστας Γαλανόπουλος που συνέχισε το δικό του πρόγραμμα.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπογέ, Μπότος, Γιούσης, Άλεφ, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Πόνσε.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με Σιμόες, Μπακάκη η ΑΕΚ στο Περιστέρι (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.