VIRAL

«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει πρώην οικονόμος του

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα»
«Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει πρώην οικονόμος του

Μία πρώην οικονόμος του  Μάικλ Τζάκσον, ανέφερε, πως είχε γίνει μάρτυρας σε ύποπτες περιπτύξεις μεταξύ του διάσημου τραγουδιστή με ανήλικα αγόρια.

Η Άντριαν ΜακΜάνους, όπως είπε, εργάστηκε για τέσσερα χρόνια στην «Neverland», καθαρίζοντας σε καθημερινή βάση το δωμάτιό του.

«Ήταν πράγματι παιδόφιλος», ανέφερε σε συνέντευξή της στην Daily Mail.   

Όπως είπε έβλεπε σε καθημερινή βάση παιδιά να μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρα του και όπως υποστήριξε, ο τραγουδιστής κατέγραφε σε βίντεο τις επαφές του, διατηρώντας ένα κρυφό αρχείο παιδικής πορνογραφίας.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο εργασιακό περιβάλλον για μένα», υποστήριξε η γυναίκα.

«Ήταν το αφεντικό μου και έκανα αυτό που ήμουν υποχρεωμένη»,συμπληρώνει απαντώντας στα επικριτικά σχόλια για το ότι καθυστέρησε να κάνει τις καταγγελίες αν  ευσταθούν τα όσα υποστηρίζει.

«Πιστεύω ότι έδειχναν τον Μάικλ να κάνει ανάρμοστα πράγματα με αγόρια. Πιστεύω ότι ήταν sex tapes»., ανέφερε μιλώντας για ένα μυστικό αρχείο με βιντεοκασέτες VHS που, ο τραγουδιστής είχε κρύψει σε μια αίθουσα προβολής μακριά από τη Neverland.

Τέλος να σημειωθεί πως ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ Leaving Neverland είχε αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του πως υπάρχουν μαρτυρίες ότι ο Μάικλ Τζάκσον κινηματογραφούσε τις ερωτικές του περιπτύξεις, όμως δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα καμία απόδειξη, ούτε υλικό.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Ο Μάικλ Τζάκσον ήταν πράγματι παιδόφιλος», λέει πρώην οικονόμος του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.