ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κατάγματα οι Ινσούα-Κουρμπέλης, θλάση ο Κουλιμπαλί

Τουλάχιστον έναν μήνα εκτός ο Αργεντινός, χάνει Αστέρα Τρίπολης ο «Κούλι»
Παναθηναϊκός: Κατάγματα οι Ινσούα-Κουρμπέλης, θλάση ο Κουλιμπαλί

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν το μοναδικό μελανό σημείο για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Ουσμάν Κουλιμπαλί, Εμάνουελ Ινσούα και Δημήτρης Κουρμπέλης «αποκόμισαν» προβλήματα τραυματισμού.

Ο 29χρονος μπακ τραυματίστηκε μόλις στο 4ο λεπτό, σε μία προσπάθειά του να μαρκάρει τον Αλέξανδρο Νικολιά, και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη θλάση στον δικέφαλο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κουλιμπαλί θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 10 ημέρες.

Ο Εμάνουελ Ινσούα χτυπήθηκε από τον δεξιό αγκώνα του Απόστολου Σκόνδρα στο 14’ και αποχώρησε ζαλισμένος από το γήπεδο των «Ζωσιμάδων», με προορισμό το νοσοκομείο.

Ο Αργεντινός μπακ έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό, γνωμάτευση που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σκόνδρας επισκέφθηκε τον Ινσούα, προκειμένου να του συμπαρασταθεί και να του ευχηθεί ταχεία ανάρρωση.

Τέλος, ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υπέστη κάταγμα στη μύτη, όπερ σημαίνει ότι σε περίπτωση που αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα, αυτό θα γίνει με προστατευτική μάσκα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Κατάγματα οι Ινσούα-Κουρμπέλης, θλάση ο Κουλιμπαλί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάνος Ανδρουλάκης

Ο Μάνος Ανδρουλάκης σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και το 2006 έκανε την αρχή σε εβδομαδιαία εφημερίδα του Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2009 μέχρι το 2015 εργάστηκε στην ιστοσελίδα Contra.gr. Στο Sportime επιμελείται τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και θέματα γύρω από την «πράσινη» επικαιρότητα.