EXTRATIME

Survivor: Aποχώρησε από το παιχνίδι με σοβαρό τραυματισμό

Δυσάρεστα νέα είχε ο Σάκης τανιμανίδης για τους παίκτες του Survivor καθώ όπως τους ανακοίνωσε ο Erdem που μπήκε τελευταία στο παιχνίδι για την τουρκική ομάδα   Τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο.  με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εσπευσμένα από το παιχνίδι. «Να ξεκινήσω με κάποια δυσάρεστα νέα για το Survivor», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες, λίγο πριν...
Survivor: Aποχώρησε από το παιχνίδι με σοβαρό τραυματισμό
Δυσάρεστα νέα είχε ο Σάκης τανιμανίδης για τους παίκτες του Survivor καθώ όπως τους ανακοίνωσε ο Erdem που μπήκε τελευταία στο παιχνίδι για την τουρκική ομάδα

 

Τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο.  με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εσπευσμένα από το παιχνίδι.

«Να ξεκινήσω με κάποια δυσάρεστα νέα για το Survivor», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες, λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης. Όπως ανακοίνωσε ο γνωστός παρουσιαστής, ο Erdem που μπήκε τελευταίος στην τουρκική ομάδα, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, καθώς στο χθεσινό παιχνίδι τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο.

«Να ξεκινήσω με κάποια δυσάρεστα νέα για το Survivor, όχι για την ελληνική ομάδα. Αλλά οποιοδήποτε δυσάρεστο νέο όταν συμβαίνει σε κάποιον παίκτη, είναι δυσάρεστο για όλους μας. Ο παίκτης που μπήκε στην τούρκικη ομάδα, από τη δική μας ομάδα μπήκε ο Βασίλης, από την αντίπαλη ομάδα μπήκε ο Erdem, είχε έναν τραυματισμό που είδαμε χθες στον αγώνα και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ήταν αρκετά άτυχος», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Στα δέκα χρόνια εμπειρίας μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στο πρώτο παιχνίδι, τη δεύτερή του μέρα, πριν ολοκληρώσει το στίβο μάχης τραυμάτισε τον ώμο του. Τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία του. Στο Survivor ο τραυματισμός είναι σημαντικός γιατί είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη», είπε ο Acun Ilicali.

https://www.youtube.com/watch?v=PvDewZxUjsU

Πηγή

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor: Aποχώρησε από το παιχνίδι με σοβαρό τραυματισμό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μίλτος Τσιμπούκης

Ο Μίλτος Τσιμπούκης, είναι 32 Μαρτίων και ναι, αυτό είναι το πραγματικό του επώνυμο. (Αν χρειαστεί δείχνει και ταυτότητα) Αγαπά πολύ το gaming, τα anime, τα manga, τις σειρές και τα βιβλία φαντασίας. Συχνάζει συνήθως στο Sportime Kids αλλά και στο Sportime.gr. επίσης το ότι γράφει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο είναι ξεκάθαρο σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Επομένως μην πείτε ότι δεν ξέρατε... Τα λέμε στο διαδίκτυο!