EUROPA LEAGUE

Χατσκέβιτς: «Καλύτερα να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου αναφέρθηκε στην ψυχολογία των «ερυθρόλευκων», μετά το ντέρμπι της Τούμπας, ενώ επεσήμανε πως είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα
Χατσκέβιτς: «Καλύτερα να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ»

Η Ντιναμό Κιέβου δείχνει έτοιμη για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της μέσα στο 2019. Κάτι που τόνισε ο Αλεξάντρ Χατσκέβιτς στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός της Ουκρανικής ομάδας υπογράμμισε πως θα ήταν καλύτερο να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης Ουκρανός δημοσιογράφος έκανε λόγο για τον κόσμο του Ολυμπιακού που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τη Μίλαν και αν φοβούνται μην συμβεί το ίδιο. Στη συνέχεια είπε πως ο Ολυμπιακός θα είναι πιο εύκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ, που αντιμετώπισαν πέρσι, αφού δεν είναι τόσο καλή ομάδα.

Ο Χάτσκεβιτς απάντησε σχετικά: «Μπορεί και κάποιοι να θεωρούν ότι δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός. Εμείς όμως τη θεωρούμε την καλύτερη στην Ελλάδα, παίζει επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Σε σχέση με ΑΕΚ θα έχουμε 5-6 νέους παίκτες με πρώτη εμπειρία στη διοργάνωση.  Οπότε θα είναι διαφορετική η εικόνα μας».

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΜΟ

Για την κατάσταση της ομάδας, είπε: «Με βάση αριθμών, φυσικής κατάστασης είμαστε καλά. Θα δείξει το αυριανό παιχνίδι, θα μετρήσει και η ψυχολογία. Στην προετοιμασία κάναμε τακτική, καλές προπονήσεις και πιστεύω είμαστε έτοιμοι».

Για την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ: «Είδαμε το παιχνίδι μαζί με όλη την ομάδα, το μελετήσαμε, βγάλαμε συμπεράσματα. Δεν μπορώ να πω για την ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιακού, αυτό είναι υπεύθυνος να το πει ο προπονητής του. Ίσως να ήταν καλύτερα για εμάς να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας και το παιχνίδι μας»

Για την κατάσταση των Κάνταρ, Βίτορ Μπουένο: «Ο Μπουένο έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Ο Καντάρ θα προπονηθεί και θα δούμε αν θα παίξει».

ΝΤΝΙΠΡΟ ΚΑΙ ΣΟΛ

Για την Ντνίπρο που όταν ήταν στον πάγκο της απέκλεισε τον Ολυμπιακό στην ίδια φάση και συνέχεια έφτασε στον τελικό και αν μπορεί να κάνει τώρα το ίδιο:  «Αν εμείς δεν έχουμε στόχο για τη διοργάνωση να την κατακτήσουμε, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε σε αυτήν».

Για τον Φραν Σολ (νεοαποκτηθείς επιθετικός): «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προετοιμασία του, δεν έβαλε γκολ στα φιλικά αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και αύριο».

Ο ΒΙΤΟΡ ΤΣΙΝΓΚΑΝΚΟΦ

Τους παίκτες της Ντιναμό Κιέβου εκπροσώπησε ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ. Ο 21χρονος άσος είπε σχετικά: «Ξέρουμε ποιοι είναι οι Έλληνες και πόσο θερμοί είναι, θα συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για τον καιρό δήλωσε: «Έχουμε παίξει σε πολλές συνθήκες καιρού, εδώ κάνει πιο πολύ ζέστη από το Κίεβο, άρα δεν θα έχουμε πρόβλημα»

Για την απουσία επίσημων αγώνων και αν θα επηρεάσει αυτό: «Κάθε φορά πριν τα πλέι οφ έχουμε αυτό το πρόβλημα, αλλά κάναμε ένα μηνα προετοιμασία. Δώσαμε αρκετά φιλικά και αύριο στο παιχνίδι θα δούμε τι θα συμβεί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χατσκέβιτς: «Καλύτερα να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!