ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα 2472 λεπτά του Ποντένσε!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής και από τον Κώστα Φορτούνη, ενώ έχει αγωνιστεί στα 30 από τα συνολικά 37 ματς των «ερυθρόλευκων»
Ολυμπιακός: Τα 2472 λεπτά του Ποντένσε!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι μετά τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου. Θέλει όλα τα όπλα του. Ανάμεσα τους ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ωστόσο ο Πορτογάλος έδειξε κουρασμένος στην αναμέτρηση της Πέμπτης.

Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο 23χρονος εξτρέμ φάνηκε να μην έχει την συνηθισμένη σπιρτάδα του. Γενικότερα στο συγκεκριμένο ματς δεν βοήθησε και στην ανασταλτική λειτουργία.

Κάτι που ήταν ένα από τα μειονεκτήματα των «ερυθρόλευκων». Το ίδιο συνέβη και στην Τούμπα.

Βέβαια αυτό δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την μέχρι στιγμής συνεισφορά του. Η ποιότητα του είναι εξαιρετική. Αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Ολυμπιακού,

Έχει κάνει μαγικά πράγματα με την τεχνική του και όλα θα ήταν τέλεια αν είχε το σκοράρισμα.

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα.

Αλλά θέλει και την διαχείριση του. Μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στα 30 από τα συνολικά 37 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ουσιαστικά έχει μείνει εκτός στα ματς του κυπέλλου. Μόνο σε ένα αγωνίστηκε και ήταν ο επαναληπτικός με την Ξάνθη για τους «16», όπου έβαλε δύο γκολ.

Στις υπόλοιπες συμμετοχές του μόνο σε δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή. Ήταν στο εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη, όπου αποβλήθηκε κιόλας. Επίσης αλλαγή μπήκε και στο παιχνίδι με την Μίλαν στην Ιταλία, όπου ο Ολυμπιακός έχασε με 3-1.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μετράει 2472 αγωνιστικά λεπτά και είναι πρώτος στη σχετική λίστα. Δεύτερος είναι ο Κώστας Φορτούνης με 2418 και τρίτος ο Βούκοβιτς με 2386 λεπτά συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος άσος δείχνει να θέλει τις ανάσες του και ίσως θα έπρεπε να γίνει μια διαφορετική διαχείριση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Τα 2472 λεπτά του Ποντένσε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!