ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους : «Αγαπώ την ομάδα μου, αλλά ανησυχώ με όσα βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες»

Πολύ προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπασκόνια με 84-64. Έντονη κριτική άσκησε στους παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν μπόρεσε να δεχτεί την πολύ άσχημη εμφάνιση και την ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από την Μπασκόνια. Ο Λιθουανός προπονητής, τα είπε έξω από τα δόντια μετά...
Γιασικεβίτσιους : «Αγαπώ την ομάδα μου, αλλά ανησυχώ με όσα βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες»

Πολύ προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπασκόνια με 84-64.

Έντονη κριτική άσκησε στους παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος δεν μπόρεσε να δεχτεί την πολύ άσχημη εμφάνιση και την ήττα με κατεβασμένα τα χέρια από την Μπασκόνια.

Ο Λιθουανός προπονητής, τα είπε έξω από τα δόντια μετά την λήξη του παιχνιδιού και δήλωσε πολύ ανήσυχος για όλα αυτά που βλέπει τον τελευταίο καιρό από τους παίκτες του.

Τέλος τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να θυμηθούν αυτό που τους έκανε ξεχωριστούς, δηλαδή την πειθαρχία και την καρδιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

«Οι παίκτες μου ένιωθαν σαν σούπερ σταρ. Αγαπώ την ομάδα μου, αλλά ανησυχώ με όσα βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες. Πρέπει να καταλάβουν τι τους έκανε σπουδαίους: η πειθαρχία και η καρδιά.

Πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη. Κάποιος μίλησε για παρουσία μας στο Final Four. Τι Final Four με τέτοια εμφάνιση. Οι παίκτες μάλλον άρχισαν να κοιτάζουν τη βαθμολογία. Περιμένουν κάποιος να τους πάει στα πλέι οφ. Πρέπει να τα καταφέρουν μόνοι τους. Αλλιώς, μπορεί να τελειώσει η σεζόν σε τρεις εβδομάδες.

Γνωρίζεται τα ρόστερ των ομάδων. Στη Ζαλγκίρις δεν έχουμε αρκετό ταλέντο για να κερδίσουμε τα παιχνίδια αν δεν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πρέπει να είμαστε ομάδα η οποία θα παλεύει και θα πεθαίνει για τη νίκη. Η ομάδα την οποία η Ευρώπη άρχισε να σέβεται. Είναι τόσο δύσκολο να κερδίσεις τον σεβασμό και τόσο εύκολο να τον χάσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιασικεβίτσιους : «Αγαπώ την ομάδα μου, αλλά ανησυχώ με όσα βλέπω τις τελευταίες εβδομάδες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.