ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το «αγκάθι»: οι 3 στους 26!

Μόλις τρία συμβόλαια από το υπάρχον ρόστερ ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν για τον Ολυμπιακό.
Το «αγκάθι»: οι 3 στους 26!

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» νωρίς με την πρόσληψη προπονητή και τον Πέδρο Μαρτίνς να αναλαμβάνει τα ηνία για τη νέα σεζόν, κάνοντας ρεκόρ στη σύγχρονη ιστορία του, αλλά η εκκαθάριση στο έμψυχο δυναμικό δεν είναι το ίδιο εύκολη υπόθεση για τους Πειραιώτες.

Από τους 26 ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα (24 συν τους Οτζίτζα και Σεμπά, που έχουν τεθεί εκτός), μόλις οι 3 μένουν ελεύθεροι, ενώ στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται ο δανεισμός του Μιραλάς από την Έβερτον. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 22 συμβόλαια από το τωρινό έμψυχο δυναμικό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ελεύθερος μένει ο Μποτία και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης από τη διοίκηση, ενώ είναι στο «χέρι» του συλλόγου η επέκταση της συνεργασίας με τους Χουτεσιώτη και Ίβουσιτς. Eίναι δύο περιπτώσεις που δεν επηρεάζουν άμεσα τον αγωνιστικό σχεδιασμό, καθώς οι δύο τερματοφύλακες έχουν υποβαθμισμένο ρόλο και δύσκολα αυτός θα αναβαθμιστεί το καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το «αγκάθι»: οι 3 στους 26!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.