ΠΑΡΑFOOTBALL

Παναθηναϊκός: Τον βάζει σε τάξη!

Το «τριφύλλι» παίρνει μέτρα για να προστατέψει την ποδοσφαιρική «μετοχή» που ακούει στο όνομα Εμμανουηλίδης!
Παναθηναϊκός: Τον βάζει σε τάξη!

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης θεωρείται ένα από τα εν Ελλάδι καλύτερα project στην ηλικία του. Ο Παναθηναϊκός το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Μιλάμε για έναν παίκτη που είναι κάτω των 20 ετών και έχει σκοράρει τρεις φορές σε δέκα παιχνίδια. Και έχει ποδοσφαιρικό θράσος.

Θέλει, όμως το «τριφύλλι», να τον βάλει σε καλούπια. Ποδοσφαιρικά και μη. Να τον μεγαλώσει με νοοτροπία επαγγελματία ποδοσφαιριστή και να τον γαλουχήσει με ομαδικό πνεύμα. Ο πανηγυρισμός του μικρού από την Θήβα με την Λαμία στο γκολ που έστειλε το ματς στην παράταση «χτύπησε» άσχημα. Έβγαλε μπόλικο ego. Ναρκισσισμό. Η μία όψη του νομίσματος μια και μιλάμε για ένα 18χρονο παιδί που έζησε -έστω και σε υπερβολικό βαθμό- την στιγμή του.

Ο Γιώργος Δώνης δεν ήθελε να του τη «σπάσει». Του έδωσε φανέλα βασικού, ως reward, με αντίπαλο την Λάρισα. Εφεξής, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Ο Εμμανουηλίδης μονίμως εκτός 18άδας με αποκορύφωμα το χθεσινό ματς απέναντι στην Τρίπολη που ο Γιώργος Δώνης πήρε 22 παίκτες μαζί του. Τυχαίο γεγονός δεν το λες.

Μολονότι μέσα στην εβδομάδα είχε διπλή υποχρέωση με την Εθνική Νέων, μοιράζοντας και δύο ασίστ. «Σκαλίσαμε» την υπόθεση. Βγάλαμε είδηση! Βάσει των πηγών μας, ο 18χρονος εξτρέμ μέχρι νεοτέρας θα βρίσκεται υπό το καθεστώς σιωπηρής τιμωρίας (σ.σ.: και αυτή τη φορά δε σηκώνει διάψευση) μια και το τελευταίο 20ήμερο έχει υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα που έγιναν αντιληπτά τόσο από τον προπονητή του, όσο και από τον Γιώργο Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολλά πάνω στην ποδοσφαιρική μετοχή Εμμανουηλίδη (σ.σ. ενδεχομένως περισσότερα και από τους Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη) και θέλει να του περάσει άμεσα ή έμμεσα το μήνυμα πως πάνω από όλους είναι το club, ο εσωτερικός κανονισμός που οφείλει να σέβεται κάθε ποδοσφαιριστής και η κατανόηση των αποφάσεων από τους ανωτέρους του.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠαραFootball: Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ αγοράζει το πρώην σπίτι του Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη – Αξία 11 εκατομμύρια ευρώ (vid)

Ο Λαμίν Γιαμάλ, φέρεται να αγοράζει το πολυτελές σπίτι όπου έμεναν ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα, αξίας 11 εκατ. ευρώ

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι γίνεται με Λαφόν, πόσα βοηθά ο Γιαζίτσι και η λύση Λόβρεν…

Τι σκέφτονται για τον Λαφόν στον Παναθηναϊκό, τι γίνεται με Γιαζίτσι και Λόβρεν σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Τι έγινε με Ζοάο Μάριο, το παράδοξο με Μορόν και ο Πνευμονίδης

Ξανά αποκαλύψεις από τη στήλη των Παρασκηνίων του Sportime.

Ποδόσφαιρο
ΠαραFootball: Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Οι σκέψεις του Νίκολιτς, το story με τον Μπακαμπού και ο δισταγμός του Μεντιλίμπαρ

Πλούσιο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο στη στήλη της e-sportime...

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Όχι λευκά μαντίλια, αλλά βαλίτσες για απόλυση προπονητή (vid)

Οι οπαδοί της Βίλνιους ζήτησαν την απόλυση του προπονητή της ομάδας τους, πετώντας βαλίτσες στο γήπεδο…

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Το status του Ντιόγκο Νασιμέντο, η αποζημίωση Ουζουνίδη και η κουβέντα για Περέιρα…

Ντιόγκο Νασιμέντο, Μαρίνος Ουζουνίδης και Ρομπέρτο Περέιρα σε πρώτο πλάνο.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Κάι Χάφερτς: Η μυϊκή μεταμόρφωση του άσου της Άρσεναλ

Ο Κάι Χάφερτς δεν θυμίζει σε τίποτα τον «λεπτεπίλεπτο» παίκτη που ήρθε από τη Λεβερκούζεν. Στην Άρσεναλ,έβαλε μυϊκή μάζα και πλέον θυμίζει σέντερ φορ έτοιμο για... μάχες Premier League.

ΠαραFootball
ΠαραFootball: Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Πως μπήκε στην ΑΕΚ ο Μάκης Ψωμιάδης τον Ιούλιο του 1988 – Η κίνηση-σοκ με Γαλακτερό και η μάχη για Γιαννάκη

Ήταν 11 Ιουλίου 1988 όταν ο Μάκης Ψωμιάδης, χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό ψηφοδέλτιο, εκλέχθηκε πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΠαραFootball
Ποδόσφαιρο: Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα ζόρια του Ρουί Βιτόρια, η απόρριψη Τζολάκη και το «άκυρο» του Γαλανόπουλου

Τα παρασκήνια του Sportime με ειδήσεις για Βιτόρια, Τζολάκη, Γαλανόπουλο και όχι μόνο!

Ποδόσφαιρο