SPORTIME BET

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα– Μανωλίδης: Γκολ και Γκλάντμπαχ!

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 17/2/2019. Ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί (Λεβερκούζεν) κι ένα ισορροπημένo, Αϊντραχτ εναντίον Γκλάντμπαχ, στο κλείσιμο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga. Απολογισμός Μία επιστροφή χρημάτων, δύο επιτυχίες και δύο αστοχίες. Σύνολο 2/4, μόνο που δεν πέρασε η βασική επιλογή. Η Σάλκε. Άρα η μέρα καλή δεν ήταν. Ας της είχε δώσει το πέναλτι βέβαια...
Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα– Μανωλίδης: Γκολ και Γκλάντμπαχ!

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα 17/2/2019. Ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί (Λεβερκούζεν) κι ένα ισορροπημένo, Αϊντραχτ εναντίον Γκλάντμπαχ, στο κλείσιμο της 22ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Απολογισμός

Μία επιστροφή χρημάτων, δύο επιτυχίες και δύο αστοχίες. Σύνολο 2/4, μόνο που δεν πέρασε η βασική επιλογή. Η Σάλκε. Άρα η μέρα καλή δεν ήταν. Ας της είχε δώσει το πέναλτι βέβαια (μανσέτα βόλεϊ, αλλά ούτε με VAR δεν δόθηκε) και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Με «θα» δεν κάνουμε δουλειά όμως.

Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα

Υπάρχει λόγος που δόθηκε από το υπόλοιπο team του SportimeBet και τον Αγγελο Ρουχωτά προβάδισμα στο διπλό της Γκλάντμπαχ. Διαβάστε εδώ την ανάλυσή του.

Η Αϊντραχτ έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προχωρήσει στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη εβδομάδα. Εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαχτάρ, στη ρεβάνς του 2-2. Είχε και ματς μεσοβδόμαδα και ως τώρα δεν έδειξε συνέπεια όταν είχε πολλές και μαζεμένες υποχρεώσεις.

Η Μπορούσια ψάχνει αντίδραση και απάντηση μετά την εντός έδρας ήττα από τη Χέρτα. Το διπλό θέλει ένας είδος κάλυψης και αυτό το μαξιλαράκι μας το δίνει το DNΒ (στην ισοπαλία επιστρέφεται το ποντάρισμα). Παίζονται σε 2 DNB τα «πουλάρια».

Στο ματς της Λεβερκούζεν με την Φορτούνα Ντίσελντορφ αξίζει να πάρουμε ρίσκο. Υπάρχει ένα συνδυαστικό στοίχημα που μας επιστρέφει 2,5 φορές τα χρήματά μας.

Αυτό δεν είναι άλλο από ον άσο, συνδυαστικά με g/g. Η Λεβερκούζεν από τότε που ανέλαβε ο Πέτερ Μπος έχει αρχίσει να παίρνει νίκες. Η άμυνά της, χωρίς να έχει τους παίκτες για να παίξει έτσι, βρίσκεται στη σέντρα. Ιδανικό σενάριο για μια φιλοξενούμενοι ομάδα. Γκολ με δυο λόγια η Φορτούνα θα «βγάλει». Δύσκολο όμως να αποφύγει την ήττα με τη φόρα που έχουν οι «ασπιρίνες». Αξίζει το ρίσκο η επιλογή του 1 + g/g.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Μπουντεσλίγκα

Τσβάιτελιγκα

Από τις καλές αγωνιστικές είναι αυτή που διανύουμε στην Τσβάιτελιγκα. Πρίμα ας πήγε χθες. Δύσκολες οι αναμετρήσεις στο σημερινό πρόγραμμα. Υπάρχει μία όμως που φωνάζει. Δεν είναι άλλη από αυτή της Αρμίνια κόντρα στο Μαγδεμβούργο. Όσο συνεχίζουν οι εταιρείες να μας δίνουν τόσο ψηλά τα g/g στα ματς του Μαγδεμβούργου, τόσο εμείς θα ποντάρουμε.

Μονό
ΑΪΝΤΡΑΧΤ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ       2 DNB          2,25  (pamestoixima.gr)

Συμπλήρωμα
ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ – ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ G/G    1,77  (Interwetten)

Αξίζει το ρίσκο
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΝΤ.        1 + GOAL     2,55  (pamestoixima.gr)

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Διαβάστε εδώ 👇
Προγνωστικά από Ισπανία
Προβλέψεις από Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προγνωστικά Μπουντεσλίγκα– Μανωλίδης: Γκολ και Γκλάντμπαχ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…