ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ BC

Πανιώνιος: Πρώτη προπόνηση στο «Σοφία Μπεφόν» (pics)

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν», το οποίο θα είναι έδρα του έως το τέλος της σεζόν στη Basket League. Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά θα δώσουν πέντε παιχνίδια εκεί, κόντρα σε Λαύριο (9/3), Ολυμπιακό (23/3), Περιστέρι (6/4), ΑΕΚ (13/4) και Χολαργό (12/5). Αναλυτικά η ενημέρωση της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ: «Την πρώτη προπόνηση της...
Πανιώνιος: Πρώτη προπόνηση στο «Σοφία Μπεφόν» (pics)

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν», το οποίο θα είναι έδρα του έως το τέλος της σεζόν στη Basket League.

Οι παίκτες του Βασίλη Φραγκιά θα δώσουν πέντε παιχνίδια εκεί, κόντρα σε Λαύριο (9/3), Ολυμπιακό (23/3), Περιστέρι (6/4), ΑΕΚ (13/4) και Χολαργό (12/5).

Αναλυτικά η ενημέρωση της «κυανέρυθρης» ΚΑΕ: «Την πρώτη προπόνηση της στο κλειστό γήπεδο «Σοφία Μπεφόν» που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα της για πέντε αγώνες στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος ΒΕΤSHOP Βasket League, πραγματοποίησε (19/2) η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, με διάρκεια τριών ωρών.

Τους «κυανέρυθρους» καλοσώρισε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης που παρακολούθησε μέρος της προπόνησης και είχε συνομιλία με τον  πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Γιώργο Χριστοδουλόπουλο και τον διευθυντή κ. Χρήστο Χριστοδούλου, ενώ ο υπεύθυνος της εγκατάστασης και πρώην παίκτης μπάσκετ του Παλαιού Φαλήρου, κ. Βαγγέλης Καβάσιλας, φρόντισε για όλα τα διαδικαστικά θέματα φιλοξενίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στο γήπεδο «Σοφία Μπεφόν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανιώνιος: Πρώτη προπόνηση στο «Σοφία Μπεφόν» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.