ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγλικές «σειρήνες» για Οτζίτζα!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της ιστορικής Λιντς βρίσκεται ο Βάντις Οτζίτζα Οφόε.
Αγγλικές «σειρήνες» για Οτζίτζα!

Η Λιντς απέτυχε για μία ακόμα σεζόν να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Premier League και προετοιμάζει το αγωνιστικό της πλάνο για την επόμενη σεζόν στην Championship.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, τα «παγόνια» ενδιαφέρονται για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε, καθώς μεταγραφική τους προτεραιότητα είναι η ενίσχυση στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Βέλγος κεντρικός μέσος έχει αγωνιστεί στην Αγγλία, δίχως μεγάλη επιτυχία (σε Νόριτς και Ρόδεραμ), αλλά όπως επισημαίνεται τα αγγλικά γήπεδα είναι ένας πιθανός προορισμός για τον παίκτη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας και καλείται να φέρει πρόταση στο σύλλογο προκειμένου να αποχωρήσει και να καλυφθεί με αυτόν τον τρόπο το ποσό που είχε δαπανηθεί στη Λέγκια Βαρσοβίας για την απόκτησή του, το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγλικές «σειρήνες» για Οτζίτζα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.