VIRAL

Στιβ Άιρβιν: Ο «Κροκοδειλάκιας» που πέθανε από σαλάχι!

Αν ζούσε σήμερα θα έκλεινε τα 57 του χρόνια. Ο λόγος για τον Στιβ Άιρβιν, τον θρυλικό… κροκοδειλάκια, στον οποίο η Google έχει αφιερωμένο το σημερινό της doodle. Ο Άιρβιν ήταν θηριοδαμαστής και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του βρισκόταν κοντά σε επικίνδυνα ζώα. Και ο θάνατός του προήλθε από αυτά. Ο Αυστραλός σκοτώθηκε...
Στιβ Άιρβιν: Ο «Κροκοδειλάκιας» που πέθανε από σαλάχι!

Αν ζούσε σήμερα θα έκλεινε τα 57 του χρόνια. Ο λόγος για τον Στιβ Άιρβιν, τον θρυλικό… κροκοδειλάκια, στον οποίο η Google έχει αφιερωμένο το σημερινό της doodle.

Ο Άιρβιν ήταν θηριοδαμαστής και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του βρισκόταν κοντά σε επικίνδυνα ζώα. Και ο θάνατός του προήλθε από αυτά.

Ο Αυστραλός σκοτώθηκε τον Σεπτέμβρη του 2006 ενώ γύριζε υποβρύχιο ντοκιμαντέρ. Συγκεκριμένα, ενώ κολυμπούσε πάνω από ένα σαλάχι, το ζώο αναπάντεχα τίναξε την ουρά του και τον χτύπησε κατευθείαν στην καρδιά.

Ωστόσο όπως δήλωσε ένας Αμερικανός γιατρός, ο Γκέιμπ Μέρκιν, πριν από λίγα χρόνια, ο θάνατός του θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί.

«Η ουρά του σαλαχιού λειτούργησε σαν “τάπα” και τη στιγμή που την αφαίρεσε, άρχισε να αιμορραγεί μέχρι θανάτου. Δεν έπρεπε να πεθάνει» σχολίασε μελετώντας το βίντεο. Ενώ υποστήριξε πως ο Άιρβιν ασυναίσθητα επιτάχυνε τον χαμό του, αφαιρώντας το κεντρί από το στήθος του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στιβ Άιρβιν: Ο «Κροκοδειλάκιας» που πέθανε από σαλάχι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.