ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερός καιρός με… αφρικανική σκόνη την Δευτέρα 16/4/18

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα 16/4/2018. Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα 16/4, κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες και μετά όπου τις νεφώσεις θα διαδεχθούν οι τοπικές βροχές σε Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου αναμένονται και τοπικές καταιγίδες. Ενώ αργά το απόγευμα,  οι βροχές θα επεκταθούν και στα νησιά του Αιγαίου. Εξαιτίας...
Βροχερός καιρός με… αφρικανική σκόνη την Δευτέρα 16/4/18

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα 16/4/2018.

Βροχερός θα είναι ο καιρός σήμερα Δευτέρα 16/4, κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες και μετά όπου τις νεφώσεις θα διαδεχθούν οι τοπικές βροχές σε Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, όπου αναμένονται και τοπικές καταιγίδες. Ενώ αργά το απόγευμα,  οι βροχές θα επεκταθούν και στα νησιά του Αιγαίου.

Εξαιτίας των ανέμων, ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα δυτικά και νότια.

Δείτε την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας σε Αττική και Θεσσαλονίκη:

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Πιθανότητα τοπικών βροχών από το μεσημέρι κυρίως στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες, με βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βροχερός καιρός με… αφρικανική σκόνη την Δευτέρα 16/4/18», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.