ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Καλοί οι τίτλοι, αλλά είναι ωραίο να φεύγεις και «γεμάτος» από το γήπεδο

Το καλό ποδόσφαιρο είναι αυτό που αρέσει...
Ολυμπιακός: Καλοί οι τίτλοι, αλλά είναι ωραίο να φεύγεις και «γεμάτος» από το γήπεδο

Σίγουρα οι τίτλοι είναι αυτοί οι οποίοι «πουλάνε» και διαφημίζονται, αλλά ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη το καλό ποδόσφαιρο.

Μετά την περσινή αγωνιστική περίοδο και την εικόνα που είχε η ομάδα, αυτό που είχε λείψει από τον «ερυθρόλευκο» κόσμο ήταν το καλό ποδόσφαιρο και το ωραίο θέαμα. Κάτι το οποίο φέτος ο Ολυμπιακός το έχει και ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο.

Διάστημα στο οποίο ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα αποκλείστηκε και από την Ευρώπη με την ήττα από την Ντιναμό κιέβου στην Ουκρανία. Οι Πειραιώτες όμως δεν «διψούν» τόσο για την κατάκτηση τίτλων, αλλά να δουν την ομάδα τους να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να φεύγουν από το γήπεδο «γεμάτοι» με αυτό που βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο!

Η ομάδα εννοείται πως καλά κάνει και «κυνηγά» όποιον τίτλο έχει μπροστά της και θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το Κύπελλο, αλλά πραγματικά αυτό που έλειπε από τον κόσμο ήταν η καλή εικόνα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στον ΟΦΗ, νίκησε με 5-1 και έκανε για μία ακόμη φορά τον κόσμο του να φύγει «γεμάτος» από το γήπεδο.

Είναι μεγάλη υπόθεση να έχεις ικανοποιημένο αυτόν που σε στηρίζει, αυτόν που σε πιστεύει με τα λάθη σου, στις αποτυχίες σου, στις επιτυχίες σου.

Αυτό ακριβώς έχει καταφέρει φέτος ο Ολυμπιακός, να έχει αυτούς που τον στηρίζουν ικανοποιημένους. Και αυτό έχει γίνει μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, μέσα σε λίγους μήνες! Ποιος θα περίμενε ότι από τα περσινά γιουχαΐσματα στο Καραϊσκάκη, λίγους μήνες μετά θα ακούγαμε στο γήπεδο και πάλι «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό»!

Για αυτό, καλοί είναι οι τίτλοι, αλλά και το ωραίο ποδόσφαιρο είναι εξίσου καλό. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, ένα άθλημα και το κάνει πιο όμορφο όταν η μπάλα… τσουλάει και ο Ολυμπιακός το πάει καλά το τόπι…

ΥΓ: Το χειρότερο με τον τραυματισμό του Καμαρά, είναι ότι όπως όλα δείχνουν δεν θα ξεκουραστεί ποτέ ο Γκιλιέρμε! Ο Βραζιλιάνος δεν είναι μόνο ότι έχει παίξει σε συνεχόμενους αγώνες, αλλά είναι ότι τρέχει αμέτρητα χιλιόμετρα σε κάθε παιχνίδι του Ολυμπιακού.

ΥΓ2: Έχουμε πει, ο Φορτούνης είναι ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής! Όταν είναι εκείνος καλά, τότε και ο Ολυμπιακός στο γήπεδο είναι δυνατός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Καλοί οι τίτλοι, αλλά είναι ωραίο να φεύγεις και «γεμάτος» από το γήπεδο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Μαργωμένος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.