ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλήθος κόσμου στο πλευρό της οικογένειας Σφαιρόπουλου

Το τελευταίο “αντίο” στον Σάββα Σφαιρόπουλο είπαν σήμερα το πρωί φίλοι και συγγενείς  που βρέθηκαν στην Μητρόπολη Καλαμαριάς, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, και στο χωριό Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά που έγινε η ταφή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης, βρέθηκε εκεί μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους πατέρα....
Πλήθος κόσμου στο πλευρό της οικογένειας Σφαιρόπουλου

Το τελευταίο “αντίο” στον Σάββα Σφαιρόπουλο είπαν σήμερα το πρωί φίλοι και συγγενείς  που βρέθηκαν στην Μητρόπολη Καλαμαριάς, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, και στο χωριό Πέντε Βρύσες του Δήμου Λαγκαδά που έγινε η ταφή. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης, βρέθηκε εκεί μαζί με τον αδερφό του, Γιώργο, για να αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους πατέρα.

Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” σε αυτή τη δύσκολη στιγμή δεν ήταν μόνος, καθώς πλήθος κόσμου βρέθηκε στο πλευρό του. Από πλευράς Ολυμπιακού το παρών έδωσαν οι Χρήστος Σταυρόπουλος, Χρήστος Μπαφές και Κώστας Παπανικολάου, ενώ από πλευράς ΕΟΚ στην τελετή παρέστησαν ο Τάκης Τσαγκρώνης και ο Σάββας Λόρτος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλήθος κόσμου στο πλευρό της οικογένειας Σφαιρόπουλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.