ΠΟΛΟ

Γιαντράν – Ολυμπιακός 3-8: Ήταν μαγικός στο Σπλιτ

Ο Ολυμπιακός στην καλύτερη φετινή του εμφάνιση πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γιαντρών 8-3, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης στο Final 8 του Champions League
Γιαντράν – Ολυμπιακός 3-8: Ήταν μαγικός στο Σπλιτ

Ο Ολυμπιακός δεν είχε περιθώριο λάθους από το ταξίδι του στο Σπλιτ και τον αγώνα με τη Γιαντράν για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Champions League στο πόλο ανδρών.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση επικράτησαν της Γιαντράν με 8-3, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στο Final 8 της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό στο Β’ όμιλο, έπειτα από δύο ισοπαλίες και ισάριθμες νίκες, που του δίνει ώθηση να διεκδικήσει ακόμα και τη 2η θέση από τη Βερόνα.

6-0 στο ημίχρονο, υπό τους ήχους του Ζορμπά

Ο Ολυμπιακός ήταν μαγικός στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όταν κυριαρχώντας σε όλα τα επίπεδα προηγήθηκε 6-0,  τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 3ο οκτάλεπτο, μείωσαν σε 7-3, όμως ο Ολυμπιακός έχοντας την ποιότητα και την εμπειρία, διατήρησε τα ηνία του αγώνα φθάνοντας στο τελικό 8-3.

Με τη λήξη του αγώνα οι γηπεδούχοι έπαιξαν τη μουσική του διάσημου «Ζορμπά», με τους παίκτες του Ολυμπιακού να δέχονται το ιπποτικό χειροκρότημα από τους φίλους της Γιαντράν.

Τώρα οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν το αυριανό παιχνίδι της ουγγρικής Τσόλνοκι με το Ανόβερο (διοργανώνει το Final 8), κι ενώ ακολουθεί το κρίσιμο ραντεβού τους στον Πειραιά, στις 16 Μαρτίου.

«Η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καθοριστική για τη συνέχεια του αγώνα, μας βοήθησε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι και να φθάσουμε τελικά σε μια άνετη νίκη, η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως η Γιαντράν» δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος,

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-4, 3-1, 0-1

Γιαντράν: Ζόβιτς 2, Μιλάντροβιτς 1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Κάκαρης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος

Το άλλα αυριανά (27/2) παιχνίδια του Β’ ομίλου: Ανόβερο-Τσόλνοκι (18:30), Σπαντάου-Βερόνα (20:00), Μλάντοστ – Γιουγκ (21:30)

Η βαθμολογία: Γιουγκ 22, Βερόνα 16, Ολυμπιακός 15, Τσόλνοκι 12, Μλάντοστ 8, Σπαντάου 7, Γιαντράν 6, Ανόβερο 6.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιαντράν – Ολυμπιακός 3-8: Ήταν μαγικός στο Σπλιτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Ντζάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.