ΙΤΑΛΙΑ

Εκτός Εθνικής Αργεντινής ο Ικάρντι

Τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τον Μάουρο Ικάρντι
Εκτός Εθνικής Αργεντινής ο Ικάρντι

Πολλές επιπτώσεις στην καριέρα του φαίνεται ότι έχουν οι κόντρες που έχει δημιουργήσει ο Μάουρο Ικάρντι και έχουν και ως πρωταγωνίστρια τη γυναίκα του, Γουάντα Νάρα.

Όπως γίνεται γνωστό από τα ξένα ΜΜΕ, ο Αργεντινός είναι έτοιμος να δεχτεί ακόμα ένα πλήγμα, μετά την αφαίρεση του περιβραχιόνιου της Ίντερ.

Συγκεκριμένα, ο Ικάρντι που βρίσκεται εκτός αυτή την εποχή λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο του, δεν θα βρεθεί ξανά στην Εθνική Αργεντινής, εκεί που φαίνεται ότι επέστρεφε για τα καλά πλέον.

Ο Λουίς Σκαλόνι μάλιστα πήρε ο ίδιος την απόφαση, ενώ πολλοί είναι αυτοί που τονίζουν ότι αυτή πάρθηκε, προτού ξεσπάσει η διαμάχη με την ιταλική ομάδα.

Μένει να δούμε αν αυτή η πληροφορία τελικώς πάρει «σάρκα και οστά» με τον γνωστό επιθετικό, να μην επιστρέφει για τον εθνόσημο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός Εθνικής Αργεντινής ο Ικάρντι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.