ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Τοροσίδη η αποστολή για Λαμία

Ο έμπειρος δεξιός μπακ δεν είναι στους «εκλεκτούς» του Πέδρο Μαρτίνς αναφορικά με τον επαναληπτικό προημιτελικό του κυπέλλου
Ολυμπιακός: Χωρίς Τοροσίδη η αποστολή για Λαμία

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το βαρύ πρόγραμμα με τα παιχνίδια ανά τρεις ημέρες εδώ και ένα μήνα. Την Πέμπτη υποδέχεται την Λαμία για το κύπελλο, με τον Βασίλη Τοροσίδη να είναι η νέα απουσία.

Ο έμπειρος δεξιός μπακ είχε γίνει αλλαγή στο 20ο λεπτό στο πρόσφατο ματς με τον ΟΦΗ. Ένιωσε μια δυσφορία, μετά από μια μπαλιά που δέχθηκε στο στήθος.

Δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό, αλλά τελικά ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να μην τον πάρει στην αποστολή, για τον επαναληπτικό προημιτελικό με την Λαμία.

Επίσης εκτός είναι οι Βούκοβιτς, Καμαρά, Ζιλ Ντίας αλλά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Από την άλλη πλευρά «μέσα» είναι οι νεαροί Ξενιτίδης, Μαρίνος, κάτι που επιβάλλεται και από την προκήρυξη το κυπέλλου για δύο παίκτες από την ακαδημία να είναι σε αποστολή.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ματς με την Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 και τώρα θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το κύπελλο είναι για τους Πειραιώτες ο πρώτος στόχος στην παρούσα φάση. Είναι διοργάνωση που μπορεί να δώσει τίτλο. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπακό να ολοκληρώσει τη σεζόν έχοντας κατακτήσει ένα τρόπαιο. Και να μην πάει σε δεύτερη σερί σεζόν χωρίς να πάρει κάτι.

Αναλυτικά η αποστολή όπως την δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα επίσημα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

https://www.facebook.com/OlympiacosFC/photos/a.248304661851224/2562570927091241/?type=3&theater

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Χωρίς Τοροσίδη η αποστολή για Λαμία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.