ΙΤΑΛΙΑ

Έτοιμος με Νάπολι ο Ρονάλντο, προφυλάσσεται για Ατλέτικο

Ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα σταθεί ικανός να του στερήσει τη συμμετοχή από τα σπουδαία ματς που ακολουθούν
Έτοιμος με Νάπολι ο Ρονάλντο, προφυλάσσεται για Ατλέτικο

Ο τραυματισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με τη Μπολόνια προκάλεσε «συναγερμό» στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, αφού ακολουθούν τα κρίσιμα παιχνίδια με Νάπολι και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ευτυχώς για τους «μπιανκονέρι» ο Πορτογάλος σταρ πήρε μέρος κανονικά στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (28/2) και ιατρικά είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα και στο «Σαν Πάολο».

Εντούτοις θεωρείται πολύ πιθανό ο Μαξ Αλέγκρι να τον προφυλάξει ενόψει του επαναληπτικού για τους «16» του Champions League.

Ο Ρονάλντο πιθανότατα μείνει στον πάγκο κόντρα στην Νάπολι, δεδομένου πως το +13 της Γιούβε της δίνει μεγάλο προβάδισμα έναντι των «παρτενοπέι». Αντίθετα το ματς με την Ατλέτικο είναι «ζωής και θανάτου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτοιμος με Νάπολι ο Ρονάλντο, προφυλάσσεται για Ατλέτικο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.